PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Căpitanul America Război civil – Captain America Civil War (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Anthony Russo, Joe Russo
Scenariu: Christopher Markus, Stephen McFeely
Actori: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen
Anul: 2016
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Captain America Civil War

Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să se întrebe dacă există vreo șansă să îi țină în frâu pe supereroi. O lege mondială îi obligă pe aceștia să se deconspire autorităților. Dacă Tony Stark susține legea, Căpitanul America crede că aceasta limitează libertățile individuale. Alți supereroi se aliază pozițiilor celor doi Răzbunători, iar curând se va ajunge la un război civil al supereroilor. Cine va învinge și cu ce preț?


Trailer Captain America Civil War


Review Captain America Civil War

Am vazut Captain America: Civil War si am vesti bune, dar si mai putin bune.
O sa ating cateva aspect referitoare la film si o sa le dau o nota. O sa incep cu punctele tari si o sa termin cu punctele slabe.

PovesteaScenariul: Pentru inceput, vreau sa spun ca am fost placut surprins de povestea filmului. Daca celelate filme din MCU au la baza tipica poveste ca un supererou sau un grup de supereori trebuie sa salveze lumea (in general U.S.A.), in Captain America: Civil War este cu totul altceva, ci anume este urmarita relatia dintre personaje atunci cand acestea au de luat o decizie importanta pentru binele comun al grupui. In poveste este urmarita, totodata si relatia dintre Steve si Bucky, care ne arata cat de departe poti merge pentru un prieten aflat la ananghie. Un alt lucru care diferentiaza povestea din Civil War de restul filmelor din MCU este finalul unde personajele nu mai sunt prezentate ca niste eroi ce au salvat lumea.

Personajele: Desi filmul a fost intitulat “Captain America: Civil War”, poate fi numit pe buna dreptate “Avengers 2.5” deoarece in centrul actiunii nu se afla Cap, ci intreg grupul. Cel putin mie mi-a dat senzatia ca este un film esemble, adica fara personaj principal. Fiecare personaj isi aduce contributia la firul epic avand propia decizie de partea cui sa fie conturata cu niste argumente solide. Introducerea noilor personaje, Black Panter si Spiderman, a fost realizata excelent. Printul T’Challa aka Black Panther (Chadwick Boseman) este imaginea perfecta a unui print si lider al Wakandei.