Capcană mortală – Bullet Head (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Paul Solet
Actori: Adrien Brody, Antonio Banderas, John Malkovich, Alexandra Dinu
An: 2017
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Capcană mortală – Bullet Head

Trei infractori de carieră se trezesc captivi într-un depozit, cu oamenii legii pe urmele lor. Ceea ce nu ştiu incă este că o ameninţare mai mare se află chiar în depozit.

Bullet Head. Capcană mortală, cu premiera pe marile noastre ecrane pe 5 ianuarie 2018, este un film despre aftermath-ul unui jaf. La fel ca în Reservoir Dogs (1992), personajele jucate de Adrien Brody, John Malkovich, Rory Culkin se adună într-un depozit părăsit după ce fură un seif, în timp ce poliția îi caută. Spre deosebire de alte producții încadrate la genul heist movie și thriller, Bullet Head. Capcană mortală oferă o explorare mai puțin obișnuită a unei teme de acțiune. Bullet Head. Capcană mortală este, totodată, un film despre violență, despre relația omului cu violența, greu de privit pentru scenele de luptă cu câini și tortură a animalelor.

Bullet Head. Capcană mortală se petrece într-un spațiu închis, cerul este absent în film, singurele momente luminoase fiind în flash back-urile personajului jucat de Brody, flash back-uri în care apare iubita, interpretată de Alexandra Dinu. Filmul este foarte sumbru, flashback-urile fiind singurele momente care fac producția suportabilă de privit, din cauza violenței gratuite și viziunii personajelor. Acțiunea nu lasă loc momentelor luminoase, de aceea singurul spațiu unde pot să apară e în imaginație, ca o proiecție, ca o fantezie.

Adrien Brody se află prima dată în postură de antierou. Angelicul Brody ne-a obișnuit cu roluri pozitive. Ce construiește Adrien Brody e un antierou interesant, pentru că aduce sensibilitate și o viață interioară personajului său, un spărgător.