Canibal (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Manuel Martín Cuenca
Actori: Manolo Solo, Olimpia Melinte, Antonio de la Torre, María Alfonsa Rosso, Joaquín Núñez, Yolanda Serrano
Anul: 2013
Gen: Thriller
Durata: 116 minute
IMDB: 5.8

Titlul de “Canibal”, Helmer spaniolă Manuel Martin Cuenca a cincea caracteristică, nu este doar figurativ. Erou sa, strălucit întrupat de Antonio de la Torre, ucide și consumă femei frumoase tinere, și spre deosebire de alte specii carnivore de același, el urmărește ocupație său solitar cu aceeași deliberarea măsurată cu care straturile meseria ca un croitor high-end. Somptuos împușcat în atenție compus lung are, filmul păstrează cu fermitate Macelarie sa offscreen, și având în vedere ritmul glacial și lipsa de senzațional evidente, cu siguranta se afla pe locul ca un element de nișă – și una rarefiate, la asta. Dar publicul de artă sofisticate s-ar putea mânca.

loading...

Cuenca deschide filmul Canibal cu o crimă. În șut de la distanță extrem, un cuplu la o stație de gaz intra în mașină și conduce pe, moment în care punctul de vedere al aparatului foto este relevat ca cea a lui Carlos (de la Torre). El le forțează pe drum, luând trupul femeii de la epava la cabana lui în munți acoperite cu zăpadă, în cazul în care el pune respect corpul ei nud pe o masă, selectarea instrumentelor de dezmembrare ea. O singură panglică, sinuos de sânge care curge alături de cadavrul ei imaculat este numai vizualizarea filmului de ceea ce urmează.
Cuenca oferă nici o explicație pentru predilectie specific eroul său, deși uneori pare a reprezenta o formă de iubire, comuniune sexual sau chiar transsubstanțierii, nu spre deosebire de faptul că enunțat de un preot în timp ce oferă gazda într-o masă set-biserică. Desigur simbolismul religios abundă în Granada, unde Carlos locuiește în un apartament spatios opus magazinul său de croitorie. Dar religia poate servi ca un alt ritual doar, cum ar fi croitorie sau vivisecting un organism, care vorbește sentiment de precizie și ordine Carlos “. Într-adevăr, în cazul în care Carlos făcut un film, ar arata, probabil, ca aceasta Canibal.

Când sexy blonda română Alexandra (Olimpia Melinte) se mută într-un apartament la etaj din filmul Canibal, muzica ei și argumente puternice, sau chiar prezența ei simplu, trage Carlos să o urmărească de la fereastra lui. Dar când ea invadează apartamentul său, caută ajutor și curios în secretele sale, doar o estompeze la negru (unul din multe astfel de elipse discrete ale filmului) marchează dispariția ei de pe scena.

La scurt timp după aceea in Canibal, cu părul negru, sora mai silențioase Alexandrei, Nina (de asemenea thesped de Melinte), vine la Carlos cauta indicii unde frate ei. Anularea nevoia de obicei pentru a păstra un profil scăzut, Carlos devine tot mai implicat cu Quest Nina și Nina se, in compania unora ei la secția de poliție sau de partajare o cină vegetariană. În cele din urmă el a invita să se retragă sau munte într-o călătorie care se dovedește continuu si surprinzator schimba viata.

Deliberare lent filmului Canibal și estetică acționează rigoare ca o formă de seducție, atragerea privitorul în identificarea doresc cu Carlos; soldul extrem de satisfacatoare a compozițiilor se extinde într-un fel la caracterul (sau invers), monstruozitate sa de grijă ascunsă de Cuenca și de Carlos însuși. O armonie liniște artizanale de suprafețe și culori latest Lenser Pau Esteve Birba în fiecare cadru, indiferent dacă ne uităm la un vista munte zăpadă, un atelier de croitorie ordonat superb sau un organism nud cale de a fi tăiată.