Candidatul – The Runner (2015) film online subtitrat

Regia: Austin Stark
Scenariu: Austin Stark
Actori: Nicolas Cage, Connie Nielsen, Sarah Paulson
Anul: 2015
Gen: Drama
IMDB: n/a

loading...

2010 Deepwater Horizon deversare de petrol are o bancheta din spate la lipicioase complicațiile personale și profesionale ale unui idealist Louisiana congresman în “Candidatul”, o dramă politică serioasă, dar fără viață, care face o oră medie de C-SPAN pare ca “castel de carti” prin comparatie. Una dintre cele nenumărate Indiile cu buget redus Nicolas Cage sa transformat la o mișcare combinată spre revitalizarea carierei și recuperare fiscală a datoriei, acest debut Candidatul, regie neinspirat pentru producator Austin Stark (“Happythankyoumoreplease”, “Infinit Polar Bear”) are de lucru solidă sale stele, dar este mult prea serios și familiar pentru a câștiga, fie Arthouse prestigiu sau un fel de cult care s-au înghesuit în 2009, zburda Bayou stat Cage, “Bad Lieutenant:. Port of Call New Orleans”

Cage relevă aceeași dorință generală de a fi luat în serios ca un actor din nou aici, care a fost deja pe ecran în recenta “Joe” și “mor de Lumina”, chiar de la o scenă la începutul lui Colin care Pryce face o mărturie emoțional înainte Congresul despre impactul scurgerii BP pe pescarii locali și de afaceri turistice. Că episod împinge Pryce în centrul atenției mass-media națională și, la rândul său, in Candidatul, face visul său de mult timp de rulare pentru Senat într-o realitate plauzibilă. Dar înainte de a putea anunța chiar candidatura, Pryce are fatcats mare de energie Retezarea la tocuri lui, nici unul prea mulțumit cu planurile de eco-friendly congresmanului a pune capăt foraj de petrol cu ​​totul. Cu toate acestea, faptul că pare a fi o problemă minoră în comparație cu video de securitate, camera de Colin giugiulindu cu un antrenor de majorete căsătorit care merge virale la cel mai mic momentul oportun – o jenă publică care reduce și mai mult temperatura la căsătoria sa deja rece la Deborah (a pierdut Connie Nielsen ).

Totul e suficient pentru a conduce un om să bea – o tentație deosebit de periculos pentru Colin, un alcoolic care a fost uscat pentru cea mai mare parte a două decenii. Și am menționat că Colin are, de asemenea, in Candidatul, unele probleme serioase Daddy sub forma de Rayne Pryce (Peter Fonda), un civil primar drepturi era la parter, care erodate propria cotă de scandaluri cu farmecul său Teflon Bayou (dar de preferat întotdeauna hohote de mulțimea la compania de propria familie)? “Nu trebuie să fie eroul. Trebuie doar pentru a face sa arate bine “, a ofera prin intermediul sfaturi părintești. (Pasionații Comicbook vor aminti că Fonda a jucat anterior Mefistofel să Cage Johnny Blaze in versiunea ecran ho-hum 2007 “Ghost Rider.”)

Pentru a afirma ceea ce este evident: “Candidatul” nu duce lipsa de teatru, dar personajele sunt atât de slab și previzibil trase, și perspective presupuse filmului în arta compromisului politic, astfel banal, încât nimic nu ia foc – cel mai puțin de flirt toate Colin cu (căsătorit) publicistul campanie (Sarah Paulson), care re-intră în viața lui așa cum doamna îi dă de boot. În ciuda unei Louisiana tărăgăna oarecum șubredă, Cage aduce o sinceritate incontestabilă la caracterul care ține filmul Candidatul pe linia de plutire pentru un timp, dar materialul de aici nu deține o lumânare la propriile portrete actorului anterioare de oameni auto-distructive în criză, inclusiv lui rândul său, în filmul Candidatul premiat cu Oscar “Leaving Las Vegas”.