Campania – The Campaign (2012) film online subtitrat

Regia: Jay Roach
Actori: Grant Goodman, Thomas Middleditch, Dylan McDermott, John Lithgow, Zach Galifianakis
Anul: 2012
Gen: Comedie
Durata: 85 minute
IMDB: 6.2/10 din 38940 voturi

loading...

„Campania” ma făcut să mă gândesc la „domnul Smith Goes to Washington” dacă ar fi fost scris de către personalul ceapa. Aceasta implică o alegere Congresului în Carolina de Nord, în care ambele campanii sunt reduse la gafe și trucuri murdare, până când valul este pornit în ultimul moment de către o izbucnire necontrolată a onestitate. Will Ferrell stele ca Cam Brady, revin patru termen care conduce practic pentru că îi place fiind un congresman. Zach Galifianakis este Marty Huggins, babalaule care conduce consiliul de turism local și este susținută de frații miliardari care vor să „insource” de muncă ieftină prin cumpararea districtul și apoi vinde la un profit în China.

Filmul Campania este nepartizana punct de vedere tehnic, deși nu există nici o îndoială miliardarul frații Motch (John Lithgow și Dan Aykroyd). Sunt destinate în mod clar să fie frații Koch, arhitecții de modificări în legislația noastră cu privire la contribuțiile politice care permit societăților să toarne averi în campanii.

Cele Motches nu au nici o ideologie special cu excepția faptului că este un lucru bun pentru ei pentru a obține mai bogat. Candidații Brady și Huggins stea pentru pavilion, oamenii noștri în uniformă și Isus -, deși într-o dezbatere, când Huggins provocări Brady să recite rugăciunea Domnului, el trebuie să improvizeze.

Filmul Campania foloseste campania ca un exemplu de scandaluri politice care au devenit familiare în ambele părți, un singur lipsă: Nici candidatul este prins de adoptare o poziție mai mare într-o toaletă aeroport. Brady topuri că, cu toate acestea, prin seduce soția Tubby Higgins „, Mitzi (Sarah Baker), filmare cu telefonul și apoi postarea lor Rumpy-pumpy ca un film care merge virale. Acest lucru nu este atât de mult o strategie de campanie ca o izbucnire de furie sălbatică, dar nu da-i un cucui două puncte în sondaje.