Camera terorii – The Disappointments Room (2016) Film Online Subtitrat


Regia: D.J. Caruso
Actori: Kate Beckinsale, Mel Raido, Lucas Till, Duncan Joiner
An: 2016
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 4.0


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Camera terorii – The Disappointments Room

Filmul “Camera terorii” este un thriller psihologic ce povestește despre o întâmplare înfricoșătoare prin care a trecut o familie în propria casă. Căutând un nou început, Dana (Kate Beckinsale) și David (Mel Raido). Impreună cu fiul lor Jeremy, în varstă de 5 ani, se mută din Brooklyn în casa lor de vis, un frumos conac vechi din mediul rural.

Ascunsă în pod era o cameră secretă. În urma unor evenimente terifiante și de neexplicat, Dana descoperă cheia pierdută de mult timp a acestei camere. Si deschide astfel o serie de orori inimaginabile care sunt legate de trecutul înspăimântător al casei dar și al său personal.

De Halloween mai vedem Rings/Avertizarea 3, continuarea superhitului din 2002 şi o nouă reîntâlnire cu unul dintre cele mai înfricoşătoare personaje ale mileniului, Samara. Ne binedispunem cu comedia moldoveană Afacerea Est, în regia lui Igor Cobileanski. Si ne speriem din nou din cauza horror-ului The Disappointments Room/Camera terorii. Despre un cuplu care deschide o cameră misterioasă în podul noii lor case, eliberând un spirit demonic.

The Disappointments Room se lansează în SUA pe 25 martie şi ne-o arată pe Kate Beckinsale în rolul unei mame terorizate, alături de fiul ei, de apariţiile înfiorătoare ce vin din podul casei. Scenarist este Wentworth Miller, starul din Prison Break. O premisă foarte interesantă are Before I Wake, despre doi părinţi (Kate Bosworth, Thomas Jane) înnebuniţi de cosmarurile fiului lor adoptiv, coşmaruri ce pot deveni realitate. Seria Amityville lansează a 14-a parte, The Awakening, despre efectul celebrei case asupra noilor ei locatari.


Trailer Camera terorii – The Disappointments Room