Camera Albastra – La chambre bleue (2014) film online subtitrat

Regia: Mathieu Amalric
Actori: Mustapha Abourachid, Mathieu Amalric, Léa Drucker, Véronique Alain, Serge Bozon
Anul: 2014
Gen: Crima, Thriller
Durata: 76 minute
IMDB: 6.5/10 din 610 voturi

loading...

Mathieu Amalric, un actor cu farmecul unui elf și ochii unui rozător, prins analiști prin surprindere atunci când a câștigat la Cannes premiul cel mai bun regizor pentru caper lui burlesc antic La Tour din nou în 2010. Patru ani mai târziu sa întors pe Croisette cu o poveste înțepător de infidelitate și (posibil) omor, file ușor dintr-un roman Georges Simenon și screening-ul în afara competiției în Un Certain Regard bara laterală. Este o dană potrivit pentru acest film încolăcit, subțire; o drama care funcționează cel mai bine atunci când se ascunde în umbră. Trageți-o în lumina reflectoarelor și necazurile începe.

Amalric, ca șifonat ca lenjeria de pat, joaca Julien, un vanzator de succes care ia Esther (Stephanie Cleau) pentru amanta lui, trăgând obloanele pe apartamentul ei deasupra farmaciei. Ambele iubitori sunt căsătoriți și amândoi întâmplare (sau poate nu atât de întâmplare) complot un viitor imposibil in Camera Albastra. Ea întreabă dacă el o iubește și el răspunde că el nu. Dar orașul se închide și se pot deja au fost reperate. Cu siguranță ei trebuie să înțeleagă că acest lucru romantism nu poate dura.

La Chambre Bleue tachinează poveste de afară, prin flashback și prin interviuri Julien despre jandarmii, judecător și cu un psiholog exigent. Manipularea Amalric este rece, studiat și, probabil, un pic de auto-conștient. Dar el face o treabă bună de a arăta cât de adulter este un laț pe care strange la gât, in Camera Albastra, chiar înainte de o crimă reală este comisă – moment în care filmul devine totul mai puțin interesant.

Există spectacole bine, de asemenea, atât din Cleau și Lea Drucker ca sotia enigmatic Julian Delphine. Julien detestă Delphine că foarte prezența ei îl face să se simtă vinovat și, implicit, îi amintește de mizeria lui. Atunci când iau o vacanta de pe coasta a trece la rata ei în mod repetat de mai jos valuri in Camera Albastra. Julien crede că glumește. Delphine știe mai bine.