Camarazi de război – Band of Brothers (2001) Serial Online Subtitrat


Regia: David Frankel, Mikael Salomon
Actori: Michael Fassbender, Craig Heaney, Nicholas Aaron, Douglas Spain, Michael Cudlitz, Donnie Wahlberg, Ron Livingston, Damian Lewis
Anul: 2001
Gen: Actiune, Drama, Istorice, Seriale Online
IMDB: 9.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Camarazi de război – Band of Brothers SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis Camarazi de război – Band of Brothers

Această terifiantă saga despre cel de-al Doilea Război Mondial urmărește îndeaproape drumul parcurs de cei 147 de membrii ai trupelor paramilitare ale unității Easy Company, încă de la primele antrenamente, până în memorabila zi a debarcării în Normandia, când o duzină de militari reușește să transforme tunurile germane în adevărate ruine.

Producătorii Tom Hanks, Steven Spielberg și Ambrose Steven au consultat pentru acest serial soldați adevărați, care au luptat în acea companie pentru a impregna miniseriei o autenticitate cât mai mare. Erau oameni obişnuiţi şi-au fost atraşi în cel mai faimos conflict din istorie. Cu ochii întregii lumi aţintiţi asupra lor, au găsit tărie şi curaj unii într-alţii.

Tom Hanks şi Steven Spielberg prezintă pentru HBO povestea unei echipe de elită de soldaţi americani ale căror izbânde din timpul Celui de-al Doilea Război Mondial sunt la fel de incredibile ca şi ei înşişi. Această miniserie în 10 părţi are la bază cartea de mare succes scrisă de Stephen E. Ambrose despre o echipă americană de militari de elită. Pornind de la antrenamentele pe care le-au făcut în Georgia în 1942, miniseria povesteşte aventurile incredibile ale acestei companii care a fost paraşutată în Franţa chiar în dimineaţa Debarcării din 1944.

A condus atacul Market-Garden şi cel de pe Rin; s-a luptat cu naziştii la Bastogne şi la Bulge; şi-a capturat impenetrabilul Cuib de Vulturi al lui Hitler de la Berchtesgaden în 1945. Fiecare din cele zece episoade de o oră începe cu mărturiile recente ale veteranilor companiei, ale căror percutante cuvinte introduc dramele celor mai importante momente din istoria Companiei. Produsă de Hanks şi Spielberg (în prima sa colaborare cu HBO), miniseria e scrisă şi regizată de unii dintre cei mai buni cineaşti de azi.


Trailer Camarazi de război – Band of Brothers