Calvarul – Calvary (2014) film online subtitrat

Gen: Drama
Producator(i): John Michael McDonagh
IMDB: 7.4
Regia: John Michael McDonagh
Actori: Brendan Gleeson, Chris O’Dowd, Kelly Reilly

loading...

În întunericul din caseta mărturisire, Părintele James (Brendan Gleeson) învață el este pe cale de a fi ucis. În spatele grila, in Calvarul, un enoriaș umbră explică faptul că el a fost abuzat ca un copil și este hellbent pe razbunare. Tatăl James, în calitate de reprezentant al bisericii, a fost selectat pentru a lua căderea; buna preotul parașutat în reprezenta pe rele. Răstignirea lui este rezervat pentru duminica următoare, doar în jos pe plajă. Preotul are acum o săptămână pentru a pune casa lui în ordine.

Cine este criminalul potențial aici? Părintele James crede că el știe identitatea chinuia, chiar dacă nu o facem. Aceasta învârte filmul într-o rundă continuu de bluff orb, a sau Crucii jucat ca Cluedo postmodern. Ar putea fi măcelar locale zgomotoase (Chris O’Dowd) sau scutierul disprețuitor (Dylan Moran)? Vameșul nefast (Pat Shortt) sau medicul mic impish (Aidan Gillen)? Cine poate spune? Sunt la fel de rău ca și celălalt. Haos domnește și trăim în păcat. Din câte știu, s-ar putea la fel vinovatul să fie cât mai ușor de spluttering Tată lui James, drept-săgeată coleg, părintele Timothy Leary (David Wilmot). Ce ne spune despre nivelul filmului Calvarul de rău? Aceasta nume blandest, mai caracterul vanilie de la notoriu guru de acid 60 care a pretins o dată pentru a fi inventat un nou culoare primara.

Credit complet la McDonagh pentru păstrarea acestor piese în joc. Londra născut cineast a făcut un debut rigidizare cu 2011 de Garda, turnare Gleeson ca un polițist indisciplinat la mare in Connemara. Și totuși Golgota, lauda fi, in Calvarul, este pe un plan cu totul diferit. Aici este un film cu o dragoste profundă a limbii și un sentiment ascuțit de loc; un tease puckish mic care primul toarce cu plăcere și apoi ne arată ghearele. McDonagh facturile acest lucru ca a doua parte a lui “trilogiei sinucidere proslăvit”, deși ar putea fi mai ușor privit ca un Wake trist pentru Biserica Catolică, împotmolit în scandal, autoritatea sa în scădere.