PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Call of Heroes (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Benny Chan
Actori: Louis Koo, Ching Wan Lau, Eddie Peng
An: 2016
Gen: Actiune
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Call of Heroes

Povestea este prea dreaptă, fără nici o viclenie. Stabilit în 1914, după căderea dinastiei Qing, filmul spune povestea unui grup de săteni în picioare până la un tânăr dictator militar crud. Se ridică la genunchi în erou-talk, melodramă și atitudine. Povestea nu este memorabil, dar mă hearkens înapoi la Shaw clasic nu-prostii filme Wuxia ale yester-ani. Acestea sunt mari de ani.

Sean Lau, actorul vreodată de încredere, face ca toate-amortire craniu erou-discursuri simt ca pepite de înțelepciune. Eddie Peng are de fapt o ușoară descoperire cu caracterul său rătăcitor Hobo, adăugând farmec încântătoare și de relief de benzi desenate. Wu Jing, care s-au dovedit în SPL 2 că el poate transporta un film pe cont propriu, pune într-o performanță unstated. Povestea lui și Peng din spate este una dintre cele mai importante ale filmului. Louis Koo, cel mai aglomerat actor, probabil, HK lui, se intinde pe sunca cu brânză și de spumă. portretizarea lui dictator militar aproape centrează în parodie. Dar, vă rugăm să luați cuvintele mele cu un vârf de cuțit de sare, pentru că, probabil, nu știu nimic. Atunci când Koo devine în cele din urmă comeuppance lui, oamenii din jurul meu au fost de fapt aplauda.

Singurul lucru pe care-mi place cel mai mult în filme Kungfu este creat CGI peisajului și toate mișcările Kungfu imposibile le face posibile CGI. Efecte speciale este Shite în filmele de arte marțiale. Call of Heroes nu face acest lucru și este bun vechi de lucru de acțiune tur de forță și sârmă-fu. coregrafie acțiunea Sammo Hung aici este excelent. Există două set piese speciale, o luptă pe un pod de bambus-colivie și unul pe un munte de vase de lut, care sunt stand-out.


Trailer Call of Heroes