Caligula (1979) Film Erotic Online


Titlu original: Caligola
Regia: Sándor Cs. Nagy
Actori: Malcolm McDowell, Peter O’Toole, Helen Mirren
Anul: 1996
Gen: Drama, Istorice, Erotice
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Caligula

Dispunând de cel mai mare buget acordat vreodata unui film al genului, Tinto Brass. Incearcă să recreeze o obsesie paranoică, răsfoind paginile primului secol de istorie a Romei. Aflată sub stăpânirea sifiliticului Tiberius și a epilepticului Caligula, pentru a demonstra parcă josnicia fără limite a condiției umane.

Nu va lasati pacaliti de taguri, este vorba de o alta epoca , libera de prejudecati, in care a face dragoste era la fel de natural ca si gatitul. Si in serialele noi gen Spartacus s-a incercat zugravirea acestui aspect astfel ca aveai minim 2 scene de dragoste pe episod. A aparut apoi o religie care a propagat mutilarea organelor sexuale feminine. Si masculine inca de la nastere si care a avut un succes fantastic si in tara noastra. Scopul declarat era altul dar cel real era de a distruge orice senzatie de bine si a putea transforma oamenii simpli in sclavi, ca niste roboti ai bisericii.

S-a ajuns astfel sa se considere facutul dragostei ca o chestie abjecta , singura chestie admisa era doar intre preoti si baietei. Care e permisa pina in zilele noastre fara vre-o zi de puscarie. Odata restabilit adevarul istoric poti vedea filmul cu alti ochi si aprecia acesti actori de inalta valoare. Pentru indivizi cu HDD-ul organic gol recomand multa wikipedia.


Trailer Caligula