Calea luptătorului paşnic – Peaceful Warrior (2006) film online subtitrat

Regia: Victor Salva
Actori: Scott Mechlowicz, Nick Nolte, Amy Smart
Anul: 2006
Gen: Drama, Romantic, Sport
Durata: 120 minute
IMDB: 7.3

loading...

Dacă “Calea luptătorului paşnic” nu s-au bazat pe o poveste adevărată, am putea avea un timp mai ușor crezand ca. Este un fel de parabolă, care este perfect acceptabil ca saga domnului Miyagi, dar atunci când filmul “Calea luptătorului paşnic” se deschide cu cuvintele “inspirate de evenimente adevărate,” mă edgy. Mă tot întrebam ce înseamnă “inspirate”. A Dan Millman, autorul cărții care a inspirat filmul “Calea luptătorului paşnic”, să îndeplinească într-adevăr un om care ar putea levita?

Ce cred este că Nick Nolte poate juca un om care poate levita. Nolte sunete o notă de claritate obosit în film; când a rosteste de auto-ajutorare clișee (“opri colectarea de informații din afara te și începe colectarea de informatii din interior”), el underplays atât de bine și arată atât de grave pe care le gândesc că poate el știe acest prima mana.

Nolte joacă doar participantul la un all-noapte stație Texaco care arata atat de modă veche, ar putea fi Gara fatală de gaze într-un film de groază: Știi, în cazul în care sperietoare vechi sinistru în salopetă spune copiii la rândul său, la stânga și du-te în jos drum murdărie vechi în mlaștină. Aceasta statie, cu toate acestea, pare bine luminat și ordonat, și caracterul Nolte este mereu ocupat sub capota unei masini. “Aceasta este o stație de benzină”, ​​spune el la un moment dat. “Oferim servicii. Nu este scopul nu este mai mare.”

El are astfel de conversatii cu Dan Millman (Scott Mechlowicz), un personaj bazat pe autorul din 1980 de auto-ajutor best-seller, care a inspirat filmul. Dan este o gimnastă în echipa Berkeley, un hot-shot, care mereu a încerca lucruri riscante în sala de gimnastică. Odată, după o scădere urât, antrenorul lui îi spune: “Nimeni nu pe planeta asta se poate face ceea ce încerci să faci.”