Interstellar (2014) film online subtitrat

Gen: Aventura, Drama, SF
Producator(i): Jonathan Nolan, Christopher Nolan
IMDB: 8.6
Regia: Christopher Nolan
Actori: Wes Bentley, Matthew McConaughey, Jessica Chastain, Anne Hathaway

loading...

Sinopsis Interstellar

În contextul în care existența omenirii pe Terra este amenințată, un grup de exploratori depășește limitele spațiului. Si cucerește imensele distanțe ale unei călătorii interstelare.

În regia lui Christopher Nolan, Interstelar: Călătorind prin Univers îi aduce în rolurile principale pe. Matthew McConaughey, Anne Hathaway și Jessica Chastaine. Urmând să aibă premiera în cinematografele din România pe 7 noiembrie.


Trailer Interstellar


Review Interstellar

Ca film, Interstellar rămâne bun, probabil unul dintre cele mai bune ale anului și un SF de calitate. Dar diverse elemente îi vor face pe fanii genului hard science fiction să strâmbe din nas, fără însă a-l strica.

Hard science fiction reprezintă acel gen de cărți unde fenomenele fizice și mecanica obiectelor spațiale este bine reprezentată și realist tratată. Chiar dacă acțiunea se întâmplă în viitor și folosește elemente imaginate de autor. Filmul sacrifică în unele momente reprezentarea corectă a fizicii mecanice și relativiste. Dar în altele le respectă, semn că au avut consultanți și măcar au încercat să facă o treabă bună. Dar acesta nu-i un motiv să nu-l vedeți; cei care habar nu aveau de astfel de lucruri nici măcar nu le vor observa și vor aprecia filmul și mai mult.

Ca poveste, Interstellar este ușor de dibuit din trailer. Intr-un viitor apropiat, omenirea suferă de foamete și societatea este într-o stare proastă, întorcându-se spre agricultură. În astfel de momente, un grup curajos de oameni decolează în spațiu pentru a explora o gaură de vierme nou apărută. Incercând să afle dacă planetele din cealaltă parte sunt o cale de a salva specia umană, altfel sortită pieirii pe această planetă.