Cădere liberă – Free Fall (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Drama, Thriller
Producator(i): Dwayne Alexander Smith
IMDB: 4.3
Regia: Malek Akkad
Actori: D.B. Sweeney, Sarah Butler, Malcolm McDowell

loading...

Clădirea de apartamente sumbră în Gyorgy Palfi lui “Cădere liberă” are șapte etaje, dar nu destul de șapte povești. În scena de deschidere, o femeie nefericită maghiar pașii de pe acoperiș și aruncă pe lângă ei, dar remarcabil nu moare, atunci când ea lovește pe trotuar. Pe parcursul următoarelor 80 minute, în timp ce limps drumul înapoi la etaj, Palfi ne ia în fiecare dintre apartamente, vecinii ei, dezvăluind sclipiri ciudate, întunecat de comedie și, inevitabil, Cădere liberă, suprarealiste în viața modernă – viniete care sfideaza interpretare și nu neapărat par să se conecteze, dar oferă distracție incontestabil rău pentru festival și publicul de artă-margine caută.

Ca satiriști merge, Palfi pare să împărtășească, cel puțin unele ADN cu “Far Side” creator Gary Larson, a cărui vedere a femeilor bucatate în housedresses flori și ochelari cu ramă-corn de desene animate găsește echivalentul său cinematografic aici – nu atât de mult în garderoba la fel ca în absurd sensibilitate, vag sadic prin care directorul manipulează aceste caractere pentru propria amuzament.

Există birou ginecolog, unde un pacient se pregătește pentru un fel de procedură de naștere inversă; partid cina, la care o vedetă bogat prezintă lui tineri (si complet gol) nou logodnica a zeci de persoane unfazed; și gospodăria disfunctionale care numai tineri fiul familiei poate vedea elefant metaforic în camera (un taur uriaș, într-adevăr, cu toate că ideea este aceeași).

Pentru cei suficient de familiarizați cu cultura maghiară, fără îndoială cele șapte fire amestecate oferă un comentariu mai coerentă asupra valorilor sociale în cădere liberă, incepand cu gospodina lungă suferință (Piroska Molnar), Cădere liberă, care se hurtles de pe acoperiș de la bun început. A doar această femeie nefericită a avut destul de a trai cu ea capricios soțul vechi (Miklos Bened), sau lipsa de speranta se extinde la ei unde se potrivește în comunitatea nutjobs care împărtășesc clădire ea?