Cacealmaua încornoraţilor – Reindeer Games (2000) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Drama
Scenariu: Ehren Kruger
IMDB Rating: 5,7
Regizor(i): John Frankenheimer
Actori: Ben Affleck, Gary Sinise, Charlize Theron

loading...

“Cacealmaua încornoraţilor” este prima imagine All Talking Killer. După configurarea, el constă în principal din caractere explică acțiunile lor unul față de celălalt. Aș vrea să fi avut un cronometru, la ceasul câte minute sunt cheltuite în timp ce un caracter deține un pistol la tâmplă un alt personaj și Gabs. Charlize Theron si Gary Sinise între explica-le atât de mult mi-a amintit de linie Gertrude Stein despre Ezra Pound: “A fost un explainer sat, excelent dacă ați fost un sat, dar dacă nu au fost, nu.” Doar un ghiont, iar filmul va cădea peste în auto-parodie, și poate lucra mai bine. Dar mă tem că este, în esență grav, sau la fel de grave ca atare goofiness poate fi. Se deschide în închisoare, cu colegi de celulă Rudy (Ben Affleck) și Nick (James Frain). Ambele sunt pe cale de a fi eliberat in Cacealmaua încornoraţilor. Nick sa angajat într-o corespondență cu aburi Ashley (Theron), una dintre acele femei care au romante pe distanțe lungi, cu condamnații. Perete mobil este tencuit cu fotografii, care fac sa arate ca un model pentru anunțurile cosmetice.

Dar atunci (eu nu sunt departe oferind la fel de mult pe cât pare, sau poate chiar ceea ce pare), Nick este înjunghiat într-o încăierare închisoare, și atunci când Rudy iese din închisoare și stabilește ochii pe Ashley – ei bine, ce ai face ? Asta e ceea ce face el. “Sunt Nick”, Rudy îi spune. Curând ei fac dragoste sălbatic și pasionat, care implică în mod inevitabil bate lucrurile peste și care se încadrează din pat și continuă pe podea. Ai crede că dacă oamenii ar atât de mult în sex, Cacealmaua încornoraţilor, le-ar acorda mai multă atenție la ceea ce făceau.

Apoi, există o schimbare majoră realitate, și, probabil, te-ai opri mai bine de lectură, dacă nu vrei să știi asta. . . Fratele lui Ashley Gabriel (Sinise) conduce o bandă de gunrunners mârșav care cred Rudy folosit pentru a lucra într-un cazinou indian în nordul statului Michigan – din cauza, desigur, ei cred că Rudy este Nick, și asta e ceea ce a spus Nick Ashley despre el. Gabriel și a bandei sale să încerce să se strecoare informatii despre configurarea securității cazinoului din Rudy, Cacealmaua încornoraţilor, care spune că nu este Nick, iar apoi spune că este Nick, după toate, și apoi spune că nu este, și are atât de multe motive pentru fiecare dintre răspunsurile sale că Gabriel devine foarte confuz, și păstrează decide să-l omoare, și decide să nu să-l omoare, și decide să-l omoare la urma urmei, până când ambele personaje par blocat într-o buclă de timp.