Cabin Fever (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Travis Zariwny
Actori: Gage Golightly, Matthew Daddario, Dustin Ingram
Anul: 2016
Gen: Groaza
Durata: 99 minute
IMDB: 3.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Cabin Fever (2016)

Review Cabin Fever (2016)

Dacă imitația este sincera forma de lingușirea, remake-ul “Cabin Fever” repetari un exercițiu deosebit de po-fețe în puffery inutilă. Sosesc doar timid de 15 ani după 2002 gorefest Eli Roth sperie destule admiratori și box-office pentru a lansa cariera. Nu e de mirare că Roth însuși este producătorul exec acestui refaceti aproape bătut-pentru-beat. Cine altcineva ar simți la fel de mult pasiune pentru materialul mijlociu?

Și care mai bine pentru a se asigura copia nu face nimic pentru a îmbunătăți pe original? Linia de argint de un număr limitat de lansarea în cinematografe și VOD zi și-data este că nu există nici o șansă acestui eșec alt scop dublează originalele de performanță comercială.

Lipsa de originalitate se simte ca o plângere destul de lipsit de sens, atunci când filmul Cabin Fever lui Roth a fost suficient derivat de la început. Parcela: Cinci grade colegiu alternativ de alezat stabilite pentru o cabină de la distanță în pădure pentru a chill out. Oală de fum și au sex, și vântul a plăti cu viața lor. La acea vreme, la scurt timp după succesele gemene de “The Sixth Sense” si “The Blair Witch Project”.

Roth luat unele kilometraj de hyping activitatea sa ca o întoarcere în jos și-murdar groază în stil exploatare. El poate să fi fost considerată de unii ca o nouă voce îndrăzneață în genul, dar timpul nu a fost foarte bun cu reputația lui Roth. Și timpul cu siguranță nu a făcut nici o favoare, pentru “Cabin Fever” scenariu, co-scris cu Randy Pearlstein și înviat aici aproape în întregime. Servil Helmer lipsit de imaginație Travis Z (ce reprezintă ea Zariwny) face câteva ajustări.