Burlaci întârziaţi – Last Vegas (2013) film online subtitrat

Gen: Comedie
Producator(i): Dan Fogelman
IMDB: 6.7
Regia: Jon Turteltaub
Actori: Morgan Freeman, Robert De Niro, Michael Douglas

loading...

Dacă ați văzut “Hangover” și sa gândit, “mi-ar bucura acest film mai mult, dacă nimic din urmare sa întâmplat, și ar fi fost destul de curat pentru a ecran, la o casă de pensii”, apoi “Burlaci întârziaţi” este personalizat pentru nevoile dumneavoastra. Scris de Dan Fogleman și regizat de Jon Turtletaub (“Treasure Național”), această poveste de patru prieteni vechi reunind in Las Vegas este ceea ce s-ar putea numi comedie “cu impact redus”. Nu e nimic de ea, cu excepția shtick sentimental.

Billy (Michael Douglas), un milionar notoriu pentru a rezista căsătoria modul majoritatea oamenilor rezista băut leșie, a decis în cele din urmă să se casatorit. -Mireasa a-fi sa este de 30 de ani. Nu aveți nevoie să știți numele ei sau nimic despre ei, deoarece filmul nu este cu adevărat interesat de ea. E doar pretextul de a obtine gasca vechi din nou împreună. A declarat gasca include Archie (Morgan Freeman), care au suferit recent un accident vascular cerebral ușoară și este micromanaged la prisonerhood de fiul său bine intenționați; Sam (Kevin Kline), o căsnicie fericită dar deprimat de pierderea lui de pofta de viata, si Paddy (Robert De Niro), in Burlaci întârziaţi, un văduv care stă acasă toată ziua și bufneală încruntați, înconjurat de poze cu iubita sa. Paddy este refusenik a grupului, în teorie, el și Billy a avut o cădere peste eșecul lui Billy pentru a participa la funeraliile soției lui Paddy, iar acest incident este înrădăcinată într-un conflict mai profund că filmul va explica și re-explica și re-re explica, nu cu orice har.

Ce așteaptă gasca reunit in Las Vegas? De lux. Mare alimente. Divertisment swanky. Dacă credeți că acest lucru sună ca un anunț de lung metraj pentru un anumit oraș, bingo. Pe bază de geografie plasarea de produse filmului este over-the-top, chiar de către standardele auto-peiorativ Hollywood prostie. Gasca de Burlaci întârziaţi sfârșește stau la Aria, Aria, Aria, am menționa Aria? Trebuie să am. Logo-ul pare ca e in fiecare a doua fotografie.