Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Dan Mazer
Scenariu: John Phillips
Actori: Robert De Niro, Zac Efron, Zoey Deutch
Anul: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 6.1

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa (2016)

Recenzie Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa (2016)

Când auzi un nume precum Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa, tradus la noi Bunicul dezlănțuit, e cazul să te gândeşti serios dacă eşti pregătit pentru ce te așteaptă. Pentru că umorul din această comedie extrem de haioasă cu De Niro și Efron este foarte vulgar de multe ori, glumele învârtindu-se în jurul celui mai popular subiect: sexul. Mai degrabă îl traduceau Bunicul dezmățat sau destrăbălat, într-atât pare Dick Kelly ahtiat să își reînceapă viața sexuală după mulți ani de abstinență. În această călătorie pentru regăsire a sinelui se petrece o metamorfoză la care poate nu te-ai aștepta din prima. Dar care merită cu siguranță atenția ta.

Apropo, cum să-i dai numele Dick din Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa și să te aștepți la altceva din partea lui decât o goană nebună după sex? Nu te aștepta la romantism în exces și faze cheesy, de fiecare dată când există un moment mai romantic (un dans, un schimb intens de priviri), cineva are grijă să schimbe iar direcția și să facă o glumă (cel mai probabil cu temă sexuală). Dacă îţi place și acest tip de umor, îţi recomand cu căldură vizionarea acestei comedii, în care bunic și nepot se reunesc și încearcă să reînnoade legătura lor strânsă de altădată. Desigur, există și umor de situație, replici foarte inteligente și câteva glume extrem de amuzante, fără tentă sexuală, dar aşteaptă-te la scene uneori deocheate și nițică nuditate. Așa, ca să încălzească puțin atmosfera înghețată de februarie.

Bunicul și nepotul, la începutul călătoriei spre Boca.

Dick și Jason sunt cea mai atipică pereche de bunic-nepot: în timp ce bunicul e gata să ia din nou viața în piept și să agațe tinerele, nepotul se îmbracă și se poartă de parcă ar avea deja 60 de ani. Din discuțiile celor doi, piperate cu multe apelative din partea bunicului, aflăm că Jason a fost un tânăr extrem de activ și visător, dar realitatea și anturajul (părinți agasanți, iubită enervantă) l-au condamnat la o viață monotonă, în care visele sunt îngropate adânc sub straturi de tăcere.

Familia „iubitoare și înțelegătoare” a lui Jason

Dick din Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa, are ocazia să îi mai dea o lecție nepotului său, deși felul în care își desfășoară planul îi dă mult de gândit lui Jason. La o zi de la înmormântarea bunicii, Jason e cumva constrâns să-și ducă bunicul la reședința lui din Boca, unde ar fi petrecut în mod normal luna martie alături de soția sa. Deși nunta îi bate la ușă, iar fata cu care are de gând să se însoare are grijă să-i reamintească mereu asta, Jason face un compromis și se lasă pe mâna bătrânului care se dovedește a fi o adevărată figură. Încet-încet, sângele parcă începe să pulseze din nou prin venele uscate ale nepotului, care intră în tot soiul de belele datorită bunicului, care mai de care mai idioate.

Bunicul – pare inocent, dar fii atent, te așteaptă surprize!

Astfel, în loc să ajungă în Boca, Jason se vede nevoit să-și supravegheze bunicul în Daytona Beach, unde Dick vrea neapărat să ajungă pentru a se „intersecta” din nou cu o studentă extrem de provocatoare, Lenore. În timp ce bunicul și Lenore încearcă să găsească mereu un spațiu în care să se cunoască mai bine (fizic vorbind in Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa), Jason ajunge să se apropie de Shadia – mai multe nu îţi spun. Descoperă tu singur mergând la cinema!

Grupul de „corupători”.

Deși povestea Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa e destul de previzibilă pe alocuri, premisa de la care pornește este destul de originală și stârnește râsul prin contrastul realizat de cele două personaje principale. Deși duoul din rolurile principale face diferența între această comedie și multe altele, scenariul ajută prin crearea oportunităților în care aceștia să-și poată arăta talentele. Astfel, există și un moment muzical (ce-l avantajează pe Efron, desigur), dar și câteva scene mai agresive (cum îl prinde bine pe De Niro). Nu poți să nu-l iubești pe bunicul țăcănit, sincer, este atât de credibil și de haios în felul în care-l batjocorește mereu pe Jason pentru că și-a pierdut individualitatea, te abții să nu râzi în hohote. E vorba de un actor de clasă aici, care poate face spectacol și într-o comedie, și într-o dramă și într-un thriller, oriunde. Se spunea că Jeff Bridges și Michael Douglas in Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa fuseseră luați în considerare pentru rolul lui Dick Kelly, dar nu cred că vreunul dintre ei ar fi reușit să facă un bătrânel pervers favoritul publicului – deși e plin de glume care uneori întrec limita, Dick interpretat de De Niro e în continuare apreciat pentru că știe să nu alunece pe panta ciudățeniei sau obsesiei.

Bunicul și nepotul, la răscruce de drumuri.

Nu mi-e rușine nici cu Zac Efron, pe care nu prea mi-l puteam imagina în afara tiparului său de tip cool și popular, după care leșină fetele. Ei bine, aici se cam schimbă treaba, personajul lui Efron trebuie să fie cel matur, cel care ține totul sub control, cel care-și asumă responsabilitatea pentru un bunic puțin dus cu pluta. În plus, mi se pare foarte expresiv, ochii cel puțin parcă-și schimbau culoarea în funcție de starea lui Jason in Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa. Vreau să-l văd și într-o dramă mai serioasă pe viitor. Zac Efron a mai jucat alături de Robert De Niro în New Year’s Eve (2011), dar cei doi nu au avut scene împreună. Mă bucur că povestea aceasta i-a adus împreună pe ecrane, au o chimie excelentă.

Nepotul îmbrăcat ca un bunicuț.

Mi-ar fi plăcut ca povestea să nu fie atât de ușor de ghicit pe alocuri și poate aș fi apreciat și un cuplu de polițiști mai puțin sâcâitor, dar per total, consider că această comedie îţi poate înveseli weekend-ul.

O camaraderie între bunic și nepot nu dispare niciodată complet, oricât de ascunsă și îndepărtată ar părea. Când vine vorba de comploturi în familie, ar fi bine să ciuleşti urechile: aici are loc o haioasă transformare. Morala: profită mereu de astăzi, e mâinele la care tânjeai să ajungi.

Mai multe Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa (2016)

In Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa, Jason Kelly (Zac Efron) se află la doar o săptămână distanţă de nunta cu fiica răsfăţată a şefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma de avocatură unde lucrează de mult. Abia târziu, tânărul va realiza că toate planurile îi sunt periclitate de bunicul guraliv, cu care pleacă în vacanţa de primăvară la Daytona.

Între petreceri scandaloase, conficte aprinse în bar şi o noapte epică de karaoke, bătrânul Dick (Robert De Niro) pare de neoprit. Încearcă cele mai provocatoare experienţe şi face tot posibilul să-şi convingă nepotul să i se alăture. La finalul acestui concediu incredibil, bunicul dezlănţuit şi formalul său nepot descoperă că există multe lucruri pe care le pot învaţa unul de la celălalt şi leagă o relaţie mai strânsă ca niciodată.

Comedia „Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa” îl prezintă, din 5 februarie la cinema, pe Robert De Niro în rolul unui veteran lipsit de prejudecăţi şi hotărât să demonstreze că viaţa merită trăită din plin la orice vârstă. Filmul este distribuit de Freeman Entertainment.

Acum in filmul Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa, trebuie doar să ia cuvântul meu pentru asta că am avut acest vis, dar sincer, am făcut-o. Întrebarea este de ce am avea acest vis. Ca autor al unei cărți pe De Niro, eu sunt frecvent (bine, nu că frecvent, dar mai des decât ar fi cazul pentru un tip care nu a scris o carte despre De Niro) întrebat ce fac de diferitele sale cariera se mișcă. Poate visul vorbește dorința mea critică pentru a vedea De Niro a reveni la surprinde publicul lui cu performanțe îndrăznețe. Sau poate sunt doar un pervers din Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa, care vrea să vadă Aubrey Plaza gol. Nu știu. Ciudat este, deși non-oniric “murdar bunicule” nu dispune de Aubrey Plaza gol (deși ea devine mai aproape decât s-ar fi așteptat), filmul este, la fel ca în visul meu, un veritabil plic-împingător. Crudity sa este implacabil. Subiectele de glume sale indiferent artizanale și callously executate includ roofie-ing, crack fumat, molestarea copiilor, violul Jailhouse, reprezentări grafice ale penisuri în formă de svastică afișat la un rabin, și mai mult. Genul de lucruri s-ar putea aștepta într-un John Waters sau Harmony Korine de film Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa.

Doar într-o John Waters sau Harmony Korine de film Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa glumele ar putea fi amuzant, sau ascuțit. Aici ei nu sunt. Devreme în excursie filmului, patriarh excitat De Niro este încercarea de a farmecul unele doamne pe un teren de golf; în momentul cauzate de existenta încuiat în curând-a-fi-căsătorit avocat nepotul Efron, el răspunde cu o panoplie de jocuri de cuvinte bazat pe termen, în cazul în care veți scuza, “blocant cocoș.” “Cine nu taxele, H. și R . Cockblock? “De Niro întreabă Efron. El continuă in Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa, prin a face un joc lasciv pe numele “Jack Nicklaus”, punând un D, ​​unde N este de obicei. Pentru că sunt la un teren de golf, l? Care De Niro oferă aceste japes tâmpite cu bucurie, chiar vehemență, nu le îmbunătățească.

Faptul că baraj din Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa, neobosit acestui umor este uneori punctat cu omilii subliniat nesincere, în care “murdar” bunicul De Niro a incercat să încurajeze nepotul Lichidare stoc Efron a urmeze visele sale doar face totul ca mai deprimant. Un alt mod de film împinge plicul este prin pură incoerență, disprețuitoare. Caracterul lui De Niro, Dick, este inițial atât homofobe și rasiste, care se poate imagina că de fapt el este un cetățean senior Travis Bickle; au fost domesticite de patruzeci de ani sau cam asa ceva, acum la moartea soției sale in filme online 2016 Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa, el poate lăsa liber din nou, imprastiind epitete și ranchiună tot drumul de la Georgia la Daytona Beach. După Dick și Efron lui Jason rula în fostul prieten Jason Colegiul Shadia (Zoey Deutch, care aici pare a fi de umplere funcția de “un tip Isla Fisher”) și PAL ei erotic Lenore (Plaza) și gay lor PAL afro-american Bradley (Jeffrey Bower-Champion), puteți face o presupunere sălbatic care sfârșește greul dickish una-garnituri lui Dick. După filmul susține într-un colț ciudat ca fuste tivul infama “superi dacă dansezi cu datele tale?” Scena în “Animal House”, personajul lui De Niro se transformă brusc drept în căile de toleranță sexuală, chiar în timp ce umilitor un dur caracter negru. Editare ADD Filmul Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa este atât de gravă încât menționat anterior, roofie ING gag (de fapt, o variație a acestuia, cu Xanax înlocuind pentru Rohypnol, dacă numărarea cuiva) conduce într-o scenă lucrând-concurs, astfel incoerent editat ca gluma, cum ar fi e, are nu payoff. Ca roboții spiritualul pe “Mystery Stiinta Teatru 3000” obișnuia să spună: “Ei pur și simplu nu a pasa.”

Filmul Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa este atât de incredibil de consistent în faptul că nu a ateriza un râs sincer că aproximativ o oră în ea, ei nefiind amuzant devine ridicol: Am început chicotind cu un fel de jenă metafizică pentru toți cei implicați în întreprindere, și, în cele din urmă, pentru toate umanitatea în sine. Văd, mîzgălit în caietul meu, cuvintele “Ce se întâmplă în lumea noastră?” Straniu, scena finală cu Plaza și De Niro în apartamentul din urmă personajului conține unele destul de bună-garnituri, care am să-și asume au fost născocită de Plaza într-o situație improvizatie, ca spirit lor verbală este atât de vădit superioară oricărei alte glumă vorbit în filmul care contrastul este, din nou, jenant.

Actorul Bela Lugosi a apărut în unele punct de reper, poate chiar mare, filme Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa la începutul carierei sale la Hollywood în anii 1930. Acestea includ Browning lui “Dracula” și anii Ulmer “The Black Cat.” Film Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa finală Lugosi a fost 1959 de “Plan 9 din spatiul cosmic,” adesea citat ca cel mai prost filme online 2016 Bunicul dezlănţuit – Dirty Grandpa realizat vreodată. Reperele cinematografice ale carierei De Niro includ filme precum lui Coppola “The Godfather, Part II-lea” și a lui Scorsese “Raging Bull”. El a fost prezentat într-un număr bun de filme foarte proaste în anii de după. Dar asta? Acest lucru ar putea fi doar propriul său “Planul 9.”