Bun venit în junglă – Welcome to the Jungle (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, Comedie
Producator(i): Jeff Kauffmann
IMDB: 5.0
Regia: Rob Meltzer
Actori: Jean-Claude Van Damme, Adam Brody, Rob Huebel

Într-adevăr nu a strecurat afară, din păcate. Astăzi vede teatral limitată și Video on Demand eliberarea de “Welcome to the Jungle”, o comedie de film a cărui credite final datează de autor 2012, nu un semn bun pentru o versiune 2014. În timp ce materiale promo filmului împingeți greu ca un debut comedie pentru a nu-întregime carierei-Înviat acțiune stele Jean-Claude Van Damme, plumb real filmului este Brody, care joacă un Staffer junior suficient agresiv luminos, dar nu la o agentie de publicitate. Filmul Welcome to the Jungle începe cu o “Rushmore” lift -daydream călduță, deplasări în cvasi viteze “Jerry Maguire”, atunci când agenția de Rob Huebel caracter rival fura flagrant o idee cont câștigătoare de la Brody, și apoi se duce Gonzo aproape plin aspirant când honcho agenției de anunțuri , un relaxat Dennis Haysbert, anunță o retragere corporative să fie condusă de vainglorious tip motivațional paramilitare jucat (cu nu de mult în afară de a lugubriousness neutru) de Van Damme.

loading...

Caracterul lui Van Damme din Welcome to the Jungle, care a marcat ca un fel de fraudă de la get-du-te, zboară de yuppies pestrițe pe o insula tropicala, unde lucrurile merg foarte razna destul de repede. Certuri pustiitor, cu abilități de Brody este capabil, dar încă nu-asertiv-suficient Eagle-Scout pe de o parte, și nebun cvasi-anarhică “Împăratul muștelor” Huebel lui vibing pe un alt (ajutat în cazul celui din urmă de halucinogene într-un termos de cafea surogat care obliga o mulțime de piscina clerical a “merge nativ”, în măsura în care s-ar putea aplica aceasta idee), rezulta. Destul de repede “Bine ați venit în junglă” morphs in ceva ca un parodie “Apocalypse Now”. Care, pentru a da scriitor Jeff Kaufman și regizorul Rob Meltzer unele de credit, este o puțin o glumă în timp util. Oh, așteptați.

Prezența Huebel și inadaptat-schtick-amanta Kristen Schaal contribuie la o “Best Week Ever” aspirație snark-absurdul, și este greu de spus dacă eșecul acestui film Welcome to the Jungle se datorează faptului că se întinde acest tip de umor într-o funcție filmul -lungime doar în mod inerent nu funcționează, sau dacă este doar că glumele sine nu sunt amuzant. Cred, personal, că e din urmă, dar nu pot fi în totalitate sigur. Pe de altă parte, nu vreau să ai să-și petreacă șapte dolari pentru a se asigura, așa că poate ar trebui să ia cuvântul meu pentru asta. Păstrarea lăudabil ei se răcească în întreaga este Megan Boone, pre- “lista neagră” și, prin urmare pre- că peruca îngrozitor fac uzura ei în spectacol; Conturile viitoare ale actriței, care poruncește corect de a deveni un aproape-gândirea-omului Cobie Smulders, va nota si sangfroid profesională aici. În ceea ce pentru Brody săraci, competențele de benzi desenate a chemat o dată aici par subsumate de o indiferență beat; își petrece cea mai mare parte a filmului a face nu de mult altceva decât căutarea mizerabil. Nu pot spune că l-am vina in filmul Welcome to the Jungle.