Bullet (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Thriller
Producator(i): Nick Lyon, Ron Peer
IMDB: 4.7
Regia: Nick Lyon
Actori: Danny Trejo, Torsten Voges, Jonathan Banks

Apropie de pensionare in Bullet, rebel detectiv din Los Angeles-Frank “Bullet” Marasco este atribuit pentru a vâna în jos cunoscut baron al drogurilor Carlito Kane, în urma unui pont off de la Leroy, care este ulterior omorât la moarte cu un club de golf din cauza întreruperea jocului de golf lui Kane. Bullet și a lui furtuna echipa una dintre ascunzătorile lui Kane, dar nu reușesc să-l captureze.
Terenul se ingroasa atunci când fiica guvernatorului Johnson este răpit de Kane, impreuna cu prietenul ei, în încercarea de a salva fiul său Manuel de executare, prin injecție letală. Kane fluxuri executarea prietenul pe un telefon pentru a Guvernatorului și spune că fiica sa este următoarea in Bullet, dacă acestea nu se opresc executarea fiului său. Ulterior, Bullet trimite nepotul său Mario a unui parc comunitate unde Kane exacts razbune pe Bullet de răpirea nepotul său. Bullet în cele din urmă el însuși este răpit de asemenea, dar numai pentru o scurtă perioadă de timp, așa cum el este capabil să scape. După o urmărire de mașini de lungă durată, Bullet sustrage cu succes Kane și oamenii săi, dar devine o ambuscadă de către aceștia, din nou, a doua zi.

loading...

În cele din urmă, Bullet îl numește închide ca un funcționar public și demisionează, devenind un justițiar în secret și se duce la vărul său pentru arme de a lua în jos Kane. El purcede la interogheze unul dintre consilierii lui Kane, omorând-o în cadă ei după ce ea nu a coopera pe deplin. Panică, Kane și mai apropiați subordonații săi se retragă într-un deșert în cazul în care Bullet incepe sa-l omoare acoliții lui Kane, unul câte unul, inclusiv nepotul său de patru răpitori. Confruntarea finală dintre Kane și Bullet are acesta din urmă apar ca Victor. Bullet reuneste cu nepotul său și salvează fiica lui Johnson. Victoria este îndulcit atunci când Manuel Kane este executat public. Bullet, fiica sa și nepotul său savura seara la plaja, la fel ca creditele încep să se rostogolească.

Granit se confruntă dur-tip actor Danny Trejo a primit un nou contract de închiriere de viață cu limba-in-obraz filme Grindhouse Machete Kills și Machete. Cei cel puțin a avut un pic de gust inventiv prost. Acest lucru este, probabil, mai aproape de adevărul despre Grindhouse, in Bullet fără patina fi hip și ironie – este doar o,-cheapo cauta de film teribil, leneș fără râde și nici un interes. Trejo joacă un tip poreclit “Bullet”, un polițist sub acoperire LA Șansă lucrurile prin îndoirea regulilor și ignorarea birocrația și prostiile. El nu se violent dacă nu este justificată. Dar un tip rău răpirea nepotului său? Asta justifică, prietenul meu.