Bucătarul – Chef (2014) film online subtitrat

Gen: Aventura, Comedie, Drama
Producator(i): Jon Favreau
IMDB: 7.3
Regia: Jon Favreau
Actori: Sofía Vergara, Scarlett Johansson, Jon Favreau, John Leguizamo, Emjay Anthony

loading...

Carnivore, pregătește-te să saliveze. “Bucătarul”, o sărbătoare afabil și afectuos de produse alimentare, prietenie și dragoste familială, pot fi prezentate două dintre doamnele cele mai fotogenice la Hollywood, dar chiar și astfel viziunile dishy fi Sofia Vergara (folosind vocea interioară pentru o dată) și Scarlett Johansson (cu breton boho și hipster tatuaje) nu poate spera să concureze cu vederea o lespede sfârâit din Texas-stil piept care a fost la gratar la perfectiune crusta de cerneluri.

Așa cum publicul au fost obligați să aplaude după Jennifer Hudson a reușit o pătrundere decimează pretext Broadway “și eu sunt spui că” în “Dreamgirls”, multe cinefililor pot fi mutate pentru a partaja audibil aprecierea lor de felii suculente cerului grătar. Aceasta “Bucătarul” este în plus față de posibilitatea de a face ochi dulci porțiuni nemaipomenită de sandwich-uri cubaneze, obrajii de carne de vită, Cornish găină joc și sclipitoare, movilă lacom de proaspăt-off-slănină de porc. Nu că nu există o grămadă ocazional de morcovi și o rădăcini câteva yucca situată în jurul valorii de bucatarie. Dar nimeni nu va confunda niciodată “Chef” de a fi vegan-friendly.

Script-ul Bucătarul, din păcate, este ceva mai puțin dramatic decât miez intrări. Să spunem doar rezultatul final este ca aproape-as-așteptat ca proiectul de lege la sfârșitul unei seri de luat masa afara. Dar este o placere sa stai pe spate și se bucură de fel de a fi ca efectuată de către o trupă angajarea de actori și de a savura eforturile “Chef” ‘s stea și scenaristul / regizorul Jon Favreau, al cărui cald și cu picioarele pe pământ de personalitate arome fiecare scenă. Acest lucru este comedie confort, pur și simplu.