Brutalizată – Savaged (2013) film online subtitrat

Gen: Actiune, Drama, Groaza
Producator(i): Michael S. Ojeda
IMDB: 5,5
Regia: Michael S. Ojeda
Actori: Amanda Adrienne, Tom Ardavany, Ronnie Gene Blevins

loading...

Brutalizată este femela film Crow am fost toți de așteptare pentru. Asta nu e să spun că e derivat. Dimpotrivă, scenaristul / regizorul / editorului Michael S. Ojeda avut viziunea că trei continuări și remake până în prezent nu au, deși Crow creatorul James O’Barr a spus că a avut această idee prea. Oricum, ideea e savaged face răzbunător poveste femeie dreptul, deși ca brutal și nastily ca niciodată.
Zoe (Amanda Adrienne) Brutalizată este surd și mut, de conducere singur cross-country să se mute cu logodnicul ei (Marc Anthony Samuel). Ea se oprește pentru a încerca să prevină un atac violent asupra unor nativi americani de rasiștii locale. Prind ei le violeze ei și lăsați-o să moară. Apoi un mistic nativ american îi dă puterea de a rupe în afară toate atacatori ei unul câte unul. Oh, și de apel logodnicul ei, pentru că este o poveste de dragoste prea.
Acțiunea în Brutalizată este atât de ambițios, în ciuda mijloacelor sale limitate, se simte ca ar trebui modul în filme. Ojeda a dat seama cele mai interesante secvențe putea crea atunci el trebuie să fi avut doar capacitatea de a trage suma minimă de fotografii care ar ilustreze aceste lupte. Am filme unde vedem totul, dar nu sunt impresionat văzut tot. Fiecare secvență luptă într savaged are o unitate narativă în care veți vedea ce are Zoe să facă, și modul în care ea folosește puterile pentru a ajunge acolo. Nu e Raid, dar este genul de acțiune pe care mi-ar plăcea să văd directorii cu toate resursele de la Hollywood aspiră.
În special o secvență pe o camioneta mișcare, eu pot alege separat cum au atins fiecare lovitură, cât de repede camionul ar fi fost de fapt în mișcare și cum piesele au fost editate împreună, dar asta e bine.

Comentarii: