Brooklyn (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Romantice
Scenariu: Nick Hornby , Colm Tóibín
IMDB: 7.6
Regizor(i): John Crowley
Actori: Saoirse Ronan, Domhnall Gleeson, Alisha Heng

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Cu interpretarea ei de plumb luminos, Saoirse Ronan este inima și punctul de acest film. Fața ei, în closeup de atât de mult de timp, transmite tineri nevinovați, dar, de asemenea, ceva întristat și deziluzionat; precaut și rezervat, își desfășoară propria premoniție de limită de vârstă, fără a pierde orice frumusețea ei. Joaca într-o dramă stabilit în 1950 ciupite: Eilis este o tânără care este convins să emigreze, lăsând în urmă o mamă adorat și sora în orașul ei natal mic in Irlanda, pentru a începe o nouă viață în Brooklyn, New York, în cazul în care educația și perspective de angajare sunt mult mai bine. Protagonistul trăiește angoasa de dorul de casă, lipsă de loialitate și de vinovăție, de-a lungul cu o graba de excitare de a fi în New York și realizarea, pentru prima data ca ea ar putea fi atractive pentru tineri – că ea ar putea, de fapt, au statut și capital social extraordinar de în țară vechi.

loading...

Nick Hornby a adaptat-premiat 2009 romanul Colm Tóibín cu mare sensibilitate și claritate, precum și autorul cărții însuși trebuie să fie zărit face un cameo subliminal când Eilis debarcă în SUA, pentru prima dată, cu toate că prezența sa în filmul a fost schimbat in Brooklyn. Romanul este prețuită pentru subtilitatea sa, și mult, deși îmi place filmul, subtilitate nu este exact ceea ce este atractiv despre el. Brooklyn este o drama robust cu arome mari, se întoarce de sprijin sincere din Jim Broadbent și Julie Walters și o lingurita de sirop, o slăbiciune mic pentru sentimental perioadă de nostalgie. Dar Hornby lui ecran Traducere și sigur-cu picioare direcție John Crowley au, cred, să inteligența discret în proza ​​Tóibín de migra la actorul principal, să fie reprezentat de Ronan, care dă astfel o performanță extraordinară.

Ea este dedicată sora ei, Rose (Fiona Glascott), și mama ei, Mary (Jane Brennan), dar a dezvoltat stima de sine foarte scazuta din cauza de a avea de a lucra într-un magazin local pentru arțăgos, prost natured Miss Kelly (Brid Brennan), a cărui răutate și ciudă sunt de a juca un rol decisiv. Eilis este uimit atunci când un preot cu amabilitate, părintele Flood (Jim Broadbent), vede ceva în ea că nu se poate vedea și oferă să sponsorizeze emigrarea ei la New York, unde noi oportunități așteaptă, și nu doresc să pară o fată nerecunoscătoare, ea transmite o directie gigantic nou în viața ei. Julie Walters oferă o performanță glorios ca ei waspish proprietăreasa Brooklyn, doamna Kehoe, și Emory Cohen este ingenuu și simpatic ca Tony, băiatul italian care se încadrează în dragoste cu ea. Dar tot timpul sunt creanțe concurente pe inima ei de la domiciliu spate, în special de la Jim Farrell, un băiat timid, destul de conservatoare și bine a adus-up-jucat de Domhnall Gleeson.

Brooklyn se adresează mare narațiunea dublu de experiența emigrării: viața nouă în străinătate și viața fantomatic, paralel care ar fi putut fi trăit la domiciliu. Problema de-a emigra și se întorc acasă în Irlanda după ce au gustat viața în Statele Unite este, de asemenea, ceea ce Brooklyn este despre: o idee bogat în anxietate, anti-punctul culminant, dar, de asemenea, un fel de ușurare, și un sentiment că aventura american ar putea fi salvat mental ca o experiență de învățare pentru viață la domiciliu. Brooklyn este ceva să fie comparat cu cenușă Frank McCourt lui Angela despre, filmate de Alan Parker în 1999, și Sala lui Jimmy Ken Loach de la 2014.