Brokerii apocalipsei – The Big Short (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Biografie
Scenariu: Charles Randolph, Adam McKay
IMDB: 8.0
Regizor(i): Adam McKay
Actori: Melissa Leo, Marisa Tomei, Karen Gillan, Christian Bale, Brad Pitt

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Brokerii apocalipsei – The Big Short

Când patru outsideri observă ceea ce marile bănci, media și guvernul refuză să vadă, și anume. Iminența colapsului economiei globale, au o idee de geniu: să parieze împotriva băncilor. Investițiile lor extrem de îndrăznețe îi vor duce în culisele sumbre ale sistemului bancar. Unde vor fi nevoiți să se îndoiască de oricine și de orice.

Bazat pe povestea adevărată descrisă în romanul best seller al lui Michael Lewis (The Blind Side, Moneyball), și regizat de Adam McKay (Anchorman, Step Brothers). BROKERII APOCALIPSEI are o distribuție formată din unele din cele mai “grele” nume de la Hollywood. Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt.


Trailer Brokerii apocalipsei – The Big Short


Review Brokerii apocalipsei – The Big Short

Cei patru „brokeri ai apocalipsei financiare” descoperă, pe rând, ceva ce băncile refuză să vadă, și anume iminentul colaps al economiei provocat de o bulă în piața imobiliară. Profitând de ocazie, ei pariază împotriva băncilor, cu investiții extrem de riscante care le pot aduce miliarde de dolari în buzunare.

La baza filmului stă povestea adevărată spusă în cartea The Big Short: Inside the Doomsday Machine. Semnată de același autor care a scris și Moneyball. Cartea care l-a făcut faimos și care e un fel de prequel pentru The Big Short, dacă vreți, e Liar’s Poker.
Trailer-ul te face să crezi că e mai spectaculos, mai energic, dar nu te lăsa păcălit. Pelicula are un ritm mai domol, dar asta nu înseamnă deloc că te plictisește.

Christian Bale este managerul financiar Dr. Michael Burry care vine primul cu ideea. Steve Carell este managerul furios și plin de ură pentru tot ceea ce înseamnă Wall Street și lăcomie Mark Baum. Ryan Gosling este oportunistul vulgar de onest Jared Vennet de la Deutche Bank care se prinde de ideea lui Burry și i-o explică mai departe lui Baum.