Broken (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Shaun Robert Smith
Actori: Morjana Alaoui, Mel Raido, Craig Conway
An: 2016
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 6.0


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Broken

Ceea ce începe ca un pic de două hander dramă bucătărie chiuveta foarte lent, claustrofobic coboară în mizerie despre un îngrijitor, Evie, iar starul rock clientul fostul ei tetraplegic John. Trebuie să subliniez aici că regizorul a petrecut timp ca îngrijitor îngrijirea persoanelor cu leziuni ale coloanei vertebrale. El a menționat în Q & A după screening-ul pe care o mulțime de poveste se bazează pe evenimente reale.

Cât de mult din acest lucru este adevărat că nu știu, dar trebuie să fi fost o ocupație foarte deprimant. Dar acest lucru se adauga la realismul scenei, ceva ce nu am putut imagina făcând mine având în vedere că plâng la vederea sângelui, poo și bolnav! Evie are un trecut tulbure și fuge de trecutul ei și se găsește luând locul de muncă ca îngrijitor. Ingrijirea unui tip care se luptă cu handicapul său și pe un chef-iad îndoit în droguri alimentat haos și desfrâul … cu mine ? Filmul este condus de două spectacole absolut genial din ambele Evie. Interpretat de Morjaina Alaoui (martirilor) și Mel Raido (GEMMA BOVERY). Dacă aceste două au fost de pe minge. In orice moment în timpul filmului ar fi fost o poveste foarte diferită, plin de clișee cu handicap.

Filmul este umplut cu momente intense și câteva momente de licitație între ele. Script-ul este într-adevăr incredibil de ascuțit și în nici un punct să nu timid departe de rutina / monotonia de zi cu zi a ceea ce este de a fi un îngrijitor sau client. Nu mă înțelege greșit, filmul este dificil de a viziona și uneori este incredibil de uscat, dar construirea de tensiune se păstrează pe linia de plutire.


Trailer Broken