Brokeback Mountain (2005) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: O iubire secretă
Regia: Ang Lee
Actori: Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Tom Carey, Steven Cree Molison, Don Bland, David Trimble, Victor Reyes
Anul: 2005
Gen: Drama, Romantice
Durata: 134 minute
IMDB: 7.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Această memorie din copilărie este întotdeauna acolo, fantoma în cameră, în Ang Lee “Brokeback Mountain”. Când el a fost învățat de tatăl său să urăsc homosexualii, Ennis a fost învățat să urască propriile sale sentimente. Ani după ce el face prima dragoste cu Jack pe un munte Wyoming, după căsătoria lui a eșuat, după ce lumea lui a comprimat într-o casă mobilă, spălătoria, televizorul, el încă mai simte aceeași durere: “De ce nu mă lași ? fi e din cauza ta, Jack, că eu sunt așa. – nimic, și nimeni ”

Dar nu e din cauza lui Jack. Este pentru că Ennis și Jack se iubesc și se poate găsi nici o modalitate de a face cu asta. “Brokeback Mountain” a fost descris ca fiind “un film de cowboy gay”, care este o simplificare crudă. Este povestea unui timp și locul în care doi oameni sunt forțați să nege singura mare pasiune, fie se va simți vreodată. tragedia lor este universală. Ar putea fi de aproximativ două femei, sau iubitori de la diferite grupuri religioase sau etnice – orice iubire “interzis” in filme online Brokeback Mountain.

loading...

Filmul Brokeback Mountain cu înțelepciune niciodată pași înapoi să se uite la imaginea de ansamblu, sau livra “mesajul.” Este în mod special povestea acestor oameni, această iubire. Rămâne în closeup. Asta e modul în care Jack și Ennis văd. “Știi că nu e ciudată,” Ennis spune Jack după prima lor noapte împreună. “Nici eu”, spune Jack.

Povestea Brokeback Mountain lor începe în Wyoming în 1963, când Ennis (Heath Ledger) și Jack (Jake Gyllenhaal) sunt în vârstă de aproximativ 19 de ani și a obține un loc de muncă stânele de pe un munte. Ennis este un băiat atât de puține cuvinte, el poate deschide abia gura să-i elibereze; el a învățat să fie păzite și înfricoșătoare cu mult înainte de a ști ce se temea. Jack, care a făcut unele echitatie rodeo, este un pic mai mult de ieșire. După cîteva zile s-au trecut pe munte, iar unele whisky a fost beat, ei dintr-o dată și aproape violent sex.

“Acesta este un lucru one-shot ne-am merge pe aici”, spune Ennis a doua zi. Jack este de acord. Dar nu e. În cazul în care vara este de peste, se despart laconic: “Cred că o să te văd în jur, nu-i asa?” Seful lor (Randy Quaid) spune Jack el nu-l vreau înapoi vara viitoare: “Ați constatat sigur că o modalitate de a face timpul trece acolo. nu au fost obtinerea plătit pentru a lăsa câinii paza oilor în timp ce a derivat trandafirul “.

Unii ani trec. Ambii bărbați se căsătoresc. Apoi, Jack se duce să viziteze Ennis în Wyoming, și urgența nediminuat pasiunii lor îi paralizează. Viețile lor se stabilească într-o rutină, presărată mai des decât Jack ar dori de “excursii de pescuit.” Soția Ennis, care le-a văzut saruta, nu spune nimic despre asta pentru o lungă perioadă de timp. Dar ea observă nu există niciodată nici un pește.

Filmul Brokeback Mountain este bazat pe o povestire scurtă de E. Annie Proulx. Scenariul este scris de Larry McMutry și Diana Ossana. În această vară am citit trilogia Lonesome Dove McMutry lui, și după cum am văzut filmul Brokeback Mountain am fost amintit de Gus și Woodrow, cei doi cowboy care petrec o viață împreună. Ele nu sunt homosexuali; unul dintre ei este un afemeiat, iar celălalt își petrece toată viața regretând pierderea de o femeie pe care o iubea. Sunt drepte, dar la fel ca și schilodit de o societate care îi spune cum un om trebuie să se comporte și ceea ce trebuie să se simtă.