Bridget Jones La limita raţiunii (2004) Film Online Subtitrat


Regia: Beeban Kidron
Actori: Tom Brooke, Rosalind Halstead, Renée Zellweger, Jim Broadbent, Gemma Jones
Anul: 2004
Gen: Comedie, Drama, Romantice
Durata: 108 minute
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Bridget Jones La limita raţiunii – Bridget Jones The Edge of Reason

Bridget Jones (Renee Zellweger), 30 de ani si ceva, nesigura, autocritica, autostatisticiana a caloriilor, a paharelor si a tigarilor si-a indeplinit visele romantice. De sase saptamani este iubita stralucitorului si stralucitului avocat Mark Darcy (Colin Firth) si nimic nu este mai incantator pentru Bridget. Sau este? Desi Darcy ii este devotat si credincios Bridget se surprinde pe ea insasi punandu-si intrebari. Despre dragoste, viata si despre cum sa se dezbrace mai repede si mai incitant.

Ea si-a gasit un iubit pe care-l place dar acum urmatoarea provocare este sa-l pastreze si ce ar mai putea urma unui astfel de deznodamant fericit. Dupa aventurile prin care a trecut in Jurnalul lui Bridget Jones? Si tocmai cand isi tot imagineaza o fericire statornica si fara primejdii. Brusc apare competitia in persoana unei colege a lui Darcy care este cazuta in cap dupa el, are picioare extrem de lungi, este vesnic pusa la punct si nu spune niciodata lucruri nepotrivite. Bridget devine geloasa instantaneu si cum o nenorocire nu vine niciodata singura apare si Daniel Cleaver (Hugh Grant), fostul ei sef. Sfaturile lui sunt stupide si ameninta sa transforme visul lui Bridget intr-un labirint comic din care ar fi greu sa iasa.

Povestea ne poarta de pe strazile Londrei pe tarmurile insorite ale Tailandei si in muntii Elvetiei iar pe Bridget o gasim facand parasutism, schiind – un fel de. Dar si intrand la inchisoare, dintr-o greseala evident. Totul se petrece in filmul Bridget Jones la limita ratiunii, o comedie englezeasca 100 % despre dragostea moderna. Despre femeia moderna, singura si deseori obsedata de tot ce inseamna tabiet dar si tematoare de nou.


Trailer Bridget Jones La limita raţiunii – Bridget Jones The Edge of Reason