Braveheart (1995) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Inimă neînfricată
Regia: Mel Gibson
Actori: Mel Gibson, Sophie Marceau, Ralph Riach, Sean McGinley, Brian Cox, James Cosmo
Anul: 1995
Gen: Drama, Biografie, Istorice
Durata: 177 minute
IMDB: 8.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Nu se cunosc multe despre Wallace, cunoscut sub numele de Braveheart, cu excepția faptului că în conformitate cu un poem epic vechi, el a unificat clanurilor din Scoția și a câștigat bătălii celebre împotriva englezilor înainte de a fi capturat, torturat și executat ca trădător.

Moarte Wallace, așa cum trupul său a fost întins pe raft, a fost “libertate!” Care nu se bazează exact pe fapt (conceptul de libertate personală a fost un concept nu de mult sărbătorită în 1300), dar nu se oprește Gibson de la ceea ce face strigătul lui moarte. Se potrivește cu întreaga matura glorios al “Braveheart”, care este o epopee de acțiune cu spiritul clasicilor mânuirea sabiei Hollywood și ferocitatea grungy de “The Road Warrior”. Ce oameni vor să-și amintească de film Braveheart sunt scene de lupta, care sunt frecvente, sângeroase și violent. Doar din punct de vedere tehnic, “Braveheart”, face o treabă strălucitoare a masarea bărbați și cai pentru război la scară largă pe film Braveheart. Gibson implementează ceea ce arata ca mii de oameni călare, precum și de pedestrași, arcași și specialiști trucuri murdare, și totuși secvențele sale de luptă nu se transformă în scenele aglomerate confuze: Înțelegem strategia, și ne bucură tactica chiar în timp ce noi te îndoiești unele dintre ele (a făcut din secolul 14 Scots stabilit într-adevăr câmpuri de luptă aprinsă?).

loading...

Gibson nu filmează istorie aici, dar mit. William Wallace poate să fi fost o persoană reală, ci “Braveheart” se datorează mai mult Prince Valiant, Rob Roy și Mad Max. Odată ce am înțeles că acest lucru nu este o reconstrucție istorică solemnă (și acest lucru se întâmplă destul de repede), acceptăm un dialog care altfel s-ar putea să aibă un ton moderne uncannily, ca atunci când Braveheart emite un ultimatum lui victoria în limba engleză: “termeni Scoția sunt ca dvs. comandant prezent față în față cu armata noastră, a pus capul între picioarele lui și sărute lui – – – “. Uh, nu.

In film Braveheart, un antagonist șef lui Wallace este regele Edward I ( “Longshanks”), interpretat de Patrick McGoohan cu șiret șiret; el dă în mod constant interpretarea lui realpolitik a evenimentelor, și asta e tot mai amuzant când e, de obicei, ghicitul greșit. fiul lui Edward, Prințul de Wales (Peter Hanly), este un filfizon effete care se căsătorește cu o femeie franceză doar pentru motive politice. “Am putea avea de a concepe copilul mine!” Longshanks spune, și într-adevăr, sub conceptul medieval nocte prima, sau “prima seara”, nobili s-au permis o primă șansă de a dormi cu nevestele lessers lor.

Prințesa din Braveheart, jucat de actrița franceză Sophie Marceau, nu de mult admir soțul ei, care își petrece cea mai mare parte a timpului agățat despre-moon ochi cu cel mai bun prieten (până la rege, într-un acces de nerăbdare, aruncă prietenul afară castel fereastră). Edward, usturime la infrangeri, expedieri Printesa pentru a oferi condiții săi să Braveheart, dar în curând ea deversând toate secretele de stat, “din cauza cum te uiți la mine.” Prințesa este al doilea iubirea în viața lui Wallace; în primul rând, iubita lui din copilărie Murron (Catherine McCormack), căsătorește cu el în secret (deci limba engleză stăpânul local nu va pretinde drepturile sale). Cei doi petrec noaptea nunții în aer liber, iar backlit împușcat în care acestea îmbrățișează câștiguri ceva, cred, de frig pe respirații lor.

Aceste caractere provin din stoc întărit. (Când Wallace are o reuniune cu amicul său din copilărie Hamish, își deschid pietre unul la altul pentru divertisment, mai târziu, atunci când un scoțian a cauterizat rana, toate spune că este “Asta să te trezești dimineața, băiete!” ) uneori este văzută ca un gest egoist, atunci când actorii se orienteze, în special în epopei eroice costa (așa spun ei) 53 de milioane de $. Adevărul este, având în vedere acest material, nu știu că cineva ar putea fi exact bine. Gibson Maresali armatele sale de figuranti, oamenii lui cascadori și efectele speciale, și creează o lume fictivă, care este distractiv și palpitant in filme online Braveheart.

Și, după cum Braveheart, Gibson joaca rolul lui cu flamboyance, si taie-l cu umor viclean. El este un strateg câmp de luptă uimitoare, inventa noi strategii și arme, outsmarting engleză la fiecare pas, ceea ce duce oamenii lui în luptă, cu fața vopsită albastru, ca un evantai de fotbal. Există o scenă în care el este atât de pompat cu mirosul de luptă care nări flare; nu mulți actori ar putea să scape cu asta, dar Gibson poate.