Boxtroli – The Boxtrolls (2014) film online subtitrat

Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Producator(i): Irena Brignull, Adam Pava
IMDB: 6.8
Regia: Graham Annable, Anthony Stacchi
Actori: Isaac Hempstead Wright, Elle Fanning, Ben Kingsley, Simon Pegg, Nick Frost

Când eram copil am văzut atât David Lean lui „Oliver Twist” și Carol Reed „Oliver !,” și apoi a petrecut imediat o vară arat drum prin carte Dickens „, pe care nu am citit, în speranța de a păși în fantezia lansat de aceste filme. După aceea, orice poveste care implică orfani au ținut un apel imens, iar în cazul în care au avut loc, de asemenea, în victoriană epoca Anglia, ei bine, chiar mai bine. A fost o fantezie care a durat ani de zile. „Boxtroli,” cel mai nou film din studio stop-motion Oregon pe baza de LAIKA (care ne-a adus „Coraline” și „ParaNorman”), mi-a amintit de a se pierde în aceste viu spus și, uneori îngrozitoare povești de copii merge până împotriva unui univers adult crud.

„Boxtroli,” co-regizat de Graham Annable și Anthony Stacchi, are un întuneric să-l în imaginile și teme-o sa întuneric, care este, practic, existențial în natură. Este posibil chestii grele pentru copii, dar copiii au fost palpitant să „chestii grele”, deoarece povești pentru copii au fost inventate. Ce „Boxtroli” nu este a crea o întreagă lume ierarhic, cu reguli stricte care reglementează faptul că structura, și ne introduce într-o serie de personaje excentrice și de multe ori grotesc care trăiesc și respiră în aer fetid. Este glorios inventiv, minunat amuzant, și superba să se uite la, ecranul umplut cu detalii uneori copleșitoare. Universul „Boxtroli” ne dă este unul atât de ciudat și familiar: un oraș care există într-un fel de inconștient colectiv, cu străzile sale înguste, piața principală masiv, vile clatină și alei scarbosi. E dintr-un basm; e Europa medievala; e Dickens sau filmele de Jean-Pierre Jeunet.

Pe baza vag pe „Aici Fii Monsters”, romanul 2005 de Alan Snow „Boxtroli” are loc într-un oraș numit Cheesebridge, cocoțat precar pe pantele unui munte în formă de pumnal. Orașul se închină brânză. Brânză este echivalentul a deține o mașină sport încărcată complet. Dacă vă puteți permite să aibă gust părți în cazul în care scoate cele mai recente Brie, știi că l-au făcut.