Boulevard (2014) film online subtitrat

Regia: Dito Montiel
Scenariu: Douglas Soesbe
Actori: Robin Williams, Roberto Aguire, Kathy Baker
Anul: 2014
Gen: Dama
IMDB: 7.3

loading...

În “Boulevard” un bărbat însurat de vârstă mijlocie ia o Hustler gay pe strada Nashville unde curve stea, plătește copilul pentru compania loc de sex, și mereu așa-treptat începe să se confrunte cu identitatea secretă el suprimat pentru atât de lung. Știind că omul este jucat de Robin Williams (în ursuz, mai degrabă decât modul maniacal) vă spune tot ce trebuie să știți despre film, care este bine scris, a acționat și regizat, și totuși într-un fel nu reușește să surprindă. Această abordare are avantajele sale, cu toate acestea, ceea ce face sexualitatea caracterul neîmplinită aproape secundar la modul în care publicul poate referă drepte.

Ca cel mai bun prieten Winston (Bob Odenkirk) îl pune în film Boulevard, “Poate că niciodată nu e prea târziu să începi să trăiești viața pe care doriți cu adevărat” – o filosofie optimistă, care poate fi la fel de bine mantra pentru un director de proiect Dito Montiel (“Un ghid a Recunoscând Saints dvs. “) au simțit obligați să facă după ce părinții săi despartit tarziu in viata. Deși unii ar putea presupune fereastra pentru a începe o nouă relație s-ar fi închis deja pentru single in 60 de ani, astfel de povesti nu sunt mai puțin frecvente. În multe privințe, adevărata provocare este de a găsi curajul de a rupe liber de rutina familiare care o deține înapoi, care este cu siguranță cazul pentru caracterul Williams “, Nolan Mack.

Nolan duce o viață confortabilă. El lucrează un loc de muncă încă unexceptional cere la o bancă Nashville, și împarte casa lui cu o soție încă undemanding excepțională, Joy (Kathy Baker), cu care a împarte sarcinile domestice în fiecare zi, înainte de cele două despartit și să găsească drumul lor de a separa dormitoare la noapte. Aceste două sunt un pic mai în vârstă decât cuplul în “American Beauty”, dar nu trebuie să caute mai aproape pentru a detecta că ceva lipsește în căsătoria lor in filmul Boulevard.