Boost (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Drama
Scenariu: Nathan Gabaeff
IMDB: 5.0
Regizor(i): Nathan Gabaeff
Actori: Danny Trejo, Danay Garcia, Trent Garrett

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

“Acest film Boost se bazează pe cantitatea de oameni mari care iau riscul împotriva violenței și fricii, care are loc acum peste tot în lume, în modul în care trăim, și să facă o alegere … să urmeze o viață mai bună pentru familia noastră.”

Dacă doriți ca să se bucure de un film unic dramă latino-americană bazat pe evenimente reale, filmul scurt “Boost”, este foarte recomandat. Filmul este transmis la festivaluri de film și va fi lansat prin intermediul site-ul lor, în octombrie 2015.

Filmul Boost este despre o familie din clasa muncitoare disfuncțională în partea de sud a Texas. O scurtă poveste foarte sinceră a ceea ce poate trece prin viața unui singur om ca el se confruntă cu a decide dacă să trăiască împreună cu familia sa disfunctionala si curajos sau de a trăi o viață mai conectat cu soția și fiica sa.

Dupa ce a vazut “Boost”, veți găsi te învăța mai multe despre personaje. Jeremiah Ocañas & Gabriela Lopez de Dennis, prezinta personaje cu probleme emoționale profunde și sensibile, care sunt de vârstă mijlocie modele pentru copii mici. Ei găsesc ei înșiși care suferă cu obiceiuri aspre și daune transmise de strămoșii lor. Stângăcie, “Bobby” este o persoană dificilă de a face față și este ca o bombă cu ceas. Familia este izolat de acest membru de familie particular. El folosește marea sa abilitate în a convinge metodele fără scăpare.

Filmul a începe cu o dramă rapidă și acțiune. Apoi, incetineste un pic. Dar, se desfășoară destul de bine să se bucure, nu e îngrozitor sau plictisitoare. Filmul este demn de încredere, spre deliciul și trimite un mesaj pe care noi toți putem raporta. Filmul are un pic de umor și lipsesc elementele de serie de evenimente neașteptate. Dar, cine are nevoie de asta într-un film de dramă, nu? Atunci când există lupte și daune emoționale.