Bone Tomahawk (2015) film online subtitrat

Regia: S. Craig Zahler
Scenariu: S. Craig Zahler
Actori: Kurt Russell, Patrick Wilson, Matthew Fox
Anul: 2015
Gen: Groaza, Western
IMDB: 7.3

loading...

S. Craig Zahler de debut gen-săritor “Bone Tomahawk” este un surprinzător de robust Vest-o bucată, cu noduri evidente la John Ford construit în jurul un cvartet de călători într-o misiune de salvare, până când este nevoie de un viraj la stânga ascuțit și devine ceva mai aproape de groază . Aceste tipuri de gen mash-up-uri rar locul de muncă, ceea ce face ca impactul “Tomahawk Bone”, care mult mai impresionant. De fapt, e un indicator al cât de puțin studiouri cred că de Vest că o astfel de bucată solidă de lucru cu o astfel de distribuție puternică este abia lansat in cinematografe, în timp ce face, de asemenea lansare VOD astăzi. Genul dată înfloritoare a devenit subiect de cinema independent în filme precum “Mântuirea”, “Slow West”, “păstrarea cameră,” și, acum, debutul Zahler lui. În ceea ce privește calitatea generală a acestui cvartet de filme, care nu poate fi un lucru rău. Am putea fi în mijlocul un film independent de Vest renascentist.

“Acesta este motivul pentru viața de frontieră este atât de dificil. Nu din cauza indienilor sau elementele, ci din cauza idioți. “Ca majoritatea western,” Bone Tomahawk “depinde de o serie de decizii discutabile. Prima vine atunci când Sheriff Franklin Hunt (Kurt Russell, sportiv una dintre cele mai bune mustăți din istoria genului) șutează un rătăcitor care se numește prieteni (David Arquette) în salon locală. Hunt adjunct Sheriff cicoare (Richard Jenkins) a constatat că au fost prieteni în calitate suspect, și l-au prins îngroparea unor bunuri susceptibile de bushwhacked sub un copac. Totuși, ei nu pot lăsa să sufere de prieteni, asa ca un medic pe nume Samantha O’Dwyer (Lili Simmons) este numit în a ajuta, a adus la secția de către un alt călător pe nume John Brudere (Matthew Fox). Ea observă prieteni are febră, și voluntarii să stați la stația de a monitoriza statutul său, chiar dacă soțul ei Arthur (Patrick Wilson) proteste.

În acea noapte, Samantha este răpit de un grup de sălbatici. În pofida unei picior rănit că se uită mult mai probabil să-și piardă la cangrena în fiecare zi, Arthur cere să fie o parte din misiunea de salvare pentru soția sa. O’Dwyer, Hunt, Brudere, și cicoare lovit traseu, iar majoritatea “Tomahawk Bone” este format din acest cvartet vibrant trase care traversează peisajul arid. Zahler, care a scris, de asemenea, filmul, nu overplay arhetipurilor, dar permite fiecare personaj să aibă propriul său spațiu. Turnare Perfect ajută: Russell are încredere alterată care cineva ca Sam Elliott a fost secretat de zeci de ani acum, Fox nu munca sa cel mai bun film într-o lungă perioadă de timp ca un om sfidător mândru de modul în care de multe indieni el ucis, Jenkins aduce istoria la amabilitate vechi Rolul bărbat și Wilson este convingătoare ca un om care refuză să lase infirmitatea lui l oprească.

În timp ce agentul de turnare merita citare special pentru a pune acest posse împreună (puncte bonus pentru Sid Haig și Fred Melamed în roluri cameo), este scenarist încrezător Zahler și direcție care face să funcționeze. Stimularea lui poate fi un pic de auto-indulgent (piesa este prea lung la 132 de minute), dar o mare parte din dialogul este plin de duh, fără a fi forțat așa. Am văzut atât de multe western-conștient de sine, filme care suna scrise de elevi de film mai mult decât din timp. Script Zahler este inteligent și bine, și direcția lui robust de-a lungul, deși unele pot fi oprit de intensitatea actului final, care include un om fiind scalpat în viață și literalmente rupt în jumătate.

Personal, îmi place că “Tomahawk Bone” este dispus să obții cât mai intens ca și în actul final, nu doar arunca în jurul valorii de cuvinte ca “sălbatici” pentru a descrie o rasă de oameni, dar care prezintă, de fapt canibali brutal violente, aproape supranaturale ca sa ticăloși. În timp ce saltul de la gen John Ford la Eli Roth poate fi off-punerea la unii, se ridică miza pe un punct culminant într-un mod pe care majoritatea western nu reușesc să facă. Zahler și turnați lui talentat sunt dispuși să ia această călătorie adânc în inima întunericului, și este angajamentul care face întregul proiect mai mult de pielea adâncime.