Bolt (2008) DUBLAT Online

Regia: Byron Howard, Chris Williams
Actori: John Travolta, Miley Cyrus, Chloe Moretz, Kari Wahlgren, Dan Fogelman, Diedrich Bader
Anul: 2008
Gen: Dublate, Comedie, Aventura, Animatie
Durata: 96 minute
IMDB: 6.9

loading...

Un câine pe nume Bolt (John Travolta), și o fată pe nume Penny (Miley Cirus) stea pe un serial de televiziune de succes numit Bolt în care personajul titular are diverse superputeri și trebuie să contracara în mod constant planurile rele ale nefast Doctor Calico (Malcolm McDowell). Pentru a obține o performanță mai realist, producatorii emisiunii TV s-au înșelat Bolt toată viața, aranjarea filmările în așa fel încât Bolt crede că show de televiziune este real și că are într-adevăr superputeri, inclusiv un puternic sonic-scream ca “superbark”. Greșit crezând Penny a fost răpită de către personajul negativ, Bolt scapă de setat pe-rulota sa de la Hollywood, dar se încadrează într-o cutie de alune spuma și necunoscut pentru a companiei de film este livrat accidental la New York City. În New York, Bolt începe să observați că “superputeri” sale nu sunt de lucru, și raționalizează acesta este efectul pe care polistiren are pe corp. El se întâlnește cu un singur deget, apoi (Susie Essman), o pisică alee de sex feminin care batausi porumbei din hrana lor. Forțează Bolt un singur deget pentru a ajuta-l înapoi la Hollywood, și după Bolt bate un singur deget inconștient cei doi începe călătoria lor spre vest pe un camion. În Hollywood, Penny este profund întristat peste dispariția lui Bolt, dar este convins de studio pentru a continua filmare cu o sosie Bolt.

Surprins la primele sentimente de foame, Bolt este demonstrat de un singur deget cum să acționeze ca un câine drăguț, dar nevoiași, și este recompensat de alimente pentru amândoi la o RV apropiere parc, în cazul în care acestea îndeplinesc Rhino (Marcu Walton), un neînfricat, hamster obsedat-TV și ventilator Bolt care se alatura echipei lor. Credința neclintită rinocer în Bolt fundamentează iluzii cainelui despre superputeri lui, dar cu un singur deget, care a aflat că Bolt este de la un show de televiziune, încearcă să convingă că Bolt superputeri lui nu sunt reale. Bolt vrea să asculte la un singur deget, și în schimb devine frustrat și încearcă să “superbark” ei în mod repetat. Zgomotul atrage Controlul Animalelor, care le atât surprinde și le transportă la un adăpost de animale. După ce a fost eliberat de trecere de Rhino, Bolt își dă seama în cele din urmă că el este doar un câine obișnuit, dar își recapătă încrederea după Rhino (orb la această revelație) îi dă un discurs de încurajare. Ei de salvare cu un singur deget de adăpost și de evacuare, permițându-le să-și continue călătoria lor. Pe drum, cu un singur deget ajută Bolt prin criză de identitate de predare-l activități câine tipice (cum ar fi agățat capul afară ferestre auto și bastoane alungare), dar cu un singur deget refuză să meargă mai departe decât Las Vegas. Ea spune că viața lui Bolt Hollywood este fals și nu există nici dragoste adevărată pentru el acolo. Declama ei emoțională arată că ea a fost cândva o pisică casă, dar a fost abandonat de către proprietarul ei anterior și a lăsat să înfrunte străzile dure numai și ii scoateti imediat ghearele. Bolt refuză să creadă că Penny nu-l iubesc, și continuă pe numai, care doresc un singur deget cel mai bun. Rhino, de învățare de plecare Bolt, convinge un singur deget pe care ei trebuie să-l ajute, și cei doi a pornit pentru a găsi Bolt din nou.

Bolt ajunge la studio si gaseste Penny imbratiseaza lookalike lui. Fără să știe că încă îl mai Penny trece aproape și că afecțiunea ei pentru lookalike este doar o parte dintr-o repetitie pentru spectacol, el pleacă, inima zdrobită. Cu un deget, pe o macara in studio, vede ce nu Bolt: Penny spune mama ei cât de mult dor de Bolt. Dându-și seama că nu Penny cu adevărat dragostea Bolt, cu un singur deget urmează Bolt și explică. În același timp, panica Bolt-sosie in timpul filmarilor show și accidental bate asupra unor torțe aprinse, stabilind scena de sunet pe foc cu Penny prins în interiorul. Bolt vine și reunește cu Penny interiorul studio de ardere, dar nu pot ieși. În disperare, și nu doresc să renunțe la Penny, Bolt folosește “superbark” lui. Pompierii auzi zgomotul prin aerisire clădirii și de a gestiona pentru a le salva înainte de a sucomba de a fuma inhalare.

Penny și mama ei iesi ulterior spectacol atunci când agentul lor încearcă să exploateze incidentul în scopuri publicitare. Penny se adoptă cu un singur deget și Rhino, și ea și familia ei se mută la o casa din mediul rural să se bucure de un stil de viață simplu, fericit cu Bolt și noii ei animale de companie. Spectacolul continuă, dar cu un înlocuitor “Bolt” și “Penny” – aspect nou “Penny”, fiind explicată în spectacol ca fiind leziuni grave care necesită o supusi unei interventii chirurgicale de reconstructie faciala, și adoptarea unui nou poveste despre Alien Abduction (unul care chiar Rhino găsește nerealiste, și Bolt găsește “ridonculous”). În cele din urmă, Bolt, Penny, mama ei, cu un singur deget, și Rhino sunt vazute sa te bucuri de noua lor viață împreună.