Bolnav din dragoste – Lovesick (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie
Producator(i): Dean Young
IMDB: 5.1
Regia: Luke Matheny
Actori: Matt LeBlanc, Ali Larter, Adam Rodriguez

loading...

Având în vedere dificultatea am avut la cuie în jos exact ceea ce filme Bolnav din dragoste pentru a verifica pe ce zi, ca urmare a interesului atât de multe, se pare ca eu sunt într-o mulțime de caracteristici bune, interesante, sau cel puțin de divertisment. Cu asta în minte, am fost fericit pentru a găsi filmul de deschidere, bolnav de dragoste, să fie suficient de plăcut, pentru ceea ce este. Spun asta pentru ca filmul de deschidere de noapte tinde să fie o caracteristică mai gustoase, într-un efort de a mulțumi audiența generală în ansamblu, având în vedere participarea aglomerat în Newport Teatrul Big Deschiderea noapte. Filmul este destul de simplu, dar exprimate face un pic mai atrăgătoare.

Bolnav din dragoste este o comedie romantica axat pe Charlie Darby (Matt LeBlanc) și starea lui. Charlie este de fapt un tip grozav. El lucrează ca director de grad-școală și este bine-a plăcut de toți elevii, precum și prietenii săi, care doresc să-l sprijine în găsirea de dragoste. Charlie are nevoie de sprijinul, așa cum este împiedicată de o problemă. În timp ce unii oameni spun ca pot fi “nebun în dragoste,” Charlie literalmente merge nebun, ori de câte ori el este în dragoste. El are o psihoză care-l face să devină incredibil de paranoici când se apropie de prietenele sale. Să sperăm că el va găsi o modalitate de a obține trecut ea, ca cel mai recent dragoste său implică Molly (Ali Larter), care ar putea fi doar fata perfecta.

Filmul Bolnav din dragoste este cea mai mare parte inofensiv. Ea are destul de farmec pentru a obține de, fără a încerca să adăugați orice fel de margine la povestea ei. Ea are conținut pentru adulți suficient pentru a câștiga un “R-evaluare”, care ar ajunge la în cele din urmă de distribuție, pe care sunt sigur că va fi, dar nu destul de nevoie de materiale pentru a face mai bine. Dacă ceva, se simte un pic mai natural pentru a vedea caractere care nu îngreuna, atunci când vine vorba de periaj împotriva limbii, dar există și unele biți vulgar implică un cuplu de sprijin de caractere. Primesc de pe pista, deși, după cum filmul este în principal un pic rom-com dulce care joacă pe likability de LeBlanc, 10 ani de la prietenii sa încheiat.