Bodyguard (2011) film online subtitrat

Gen: Romantic, Indiene
Scenariu: J.P. Chowksey, Kiran Kotrial
IMDB Rating: 4,5
Regizor(i): Siddique
Actori: Salman Khan, Kareena Kapoor, Raj Babbar

loading...

Lovely Singh (Salman Khan) este atribuit ca (Kareena Kapoor) garda de corp a lui Divya pentru ao proteja de gorile de vânătoare ei să se răzbune împotriva tatălui ei, un fel și politician de succes. Lovely este foarte devotat lui taxelor, dar irita Divya urmând ei peste tot. Divya și prietena ei Maya (Hazel Keech) suna minunat; cu Divya pretinde a fi o fată, Chhaya nebunește în dragoste cu Lovely, sperând acest lucru îl va distrage atenția de la munca sa in filmul Bodyguard.

Inițial ezitant, Bodyguard, Lovely începe treptat iubitoare misterios Chhaya și așteaptă cu nerăbdare la apelurile ei, dar nu își dă seama că este de fapt Divya. Între timp, Lovely protejează Divya în mai multe rânduri de la atacurile de Ranjan Mahatre și bătăușii lui. Curând, Divya prea se încadrează în dragoste cu Lovely, dar este speriat să dezvăluie identitatea ei, datorita devotamentului imensa Lovely și loialitate față de îndatoririle și tatăl ei. Divya, ca Chhaya, mai târziu spune minunat să fugă cu ea și să îndeplinească ei de la o stație de cale ferată. Tatăl ei, Sartaj, începe să suspecteze că Lovely și Divya sunt în dragoste și s-ar putea fugi așa că trimite oamenii lui de a ucide Lovely. Divya convinge tatăl ei că iubitul Lovely este cineva care este în așteptare pentru el la gara. Simțind că ar putea fi minunat inima franta, dacă nu îndeplinește Chhaya lui, Divya trimite Maya să-i spuneți Lovely identitatea ei adevărată. Cu toate acestea, atunci când Lovely vede Maya rulează spre el, el crede că este Chhaya. Maya încearcă să-i spun că Divya este Chhaya, dar vede unul din oamenii lui Sartaj în compartimentul, de așteptare pentru ei pentru a răspunde Lovely in Bodyguard. Ea spune că ea este Lovely Chhaya. Divya solicită Maya, dar Maya ajunge în tren cu Lovely și aruncă telefonul ei departe în loc de a se întoarce la prietena ei.

Lovely și Maya se căsătorească și să aibă un fiu, dar Maya moare pe neașteptate devreme de o boala. Câțiva ani mai târziu, Sartaj invită Lovely și fiul său în casa lui și își cere scuze pentru comportamentul său. Lovely crede că Divya a fost fericit căsătorit în Londra, astfel că este șocat să vadă ei încă trăiesc în casă, necăsătorit. Fiul său, cine știe de trădarea mamei sale de la un jurnal Maya îl părăsise, explicând ceea ce a făcut și că moartea ei timpurie a fost pedeapsa pentru trădare ei de prietenul ei, creste aproape de Divya și cere scuze pentru ei, în numele mamei sale.

Pe ultima lor zi a vizitei lor, fiul lui Lovely lui cere Divya să-l însoțească în calitate de mama lui. Înfuriate, Lovely spune fiului său să-mi cer scuze, dar Sartaj spune Lovely că se simte la fel și-l solicită să ia Divya cu el. Lovely acceptă. La gară, fiul lui Lovely lui secret aruncă jurnalul Maya în coșul de gunoi, care a terminat misiunea. Cu toate acestea, Lovely îl vede și ia jurnal din coșul de gunoi. La citit-o, el descoperă că Divya a fost dragostea lui reală, Bodyguard, Chhaya, și că Maya a mințit. El cheamă Divya pe mobil ei și abordează ei ca Chhaya. Divya este copleșit de bucurie, realizând Lovely știe în cele din urmă adevărul, iar cuplul sunt unite.