Blue Jasmine (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Drama
Producator(i): Woody Allen
IMDB: 7.3
Regia: Woody Allen
Actori: Cate Blanchett, Alec Baldwin, Peter Sarsgaard

loading...

După ce totul se prăbuşeşte în jurul ei in filmul Blue Jasmine, inclusiv mariajul cu afaceristul bogat Hal (Alec Baldwin), eleganta Jasmine (Cate Blanchett) – membră a înaltei societăţi din New York – se mută cu sora ei, Ginger (Sally Hawkins), în modestul apartament al acestei din San Francisco, pentru a încerca să-şi pună viaţa în ordine. Jasmine ajunge la San Francisco într-o stare psihică fragilă, cu mintea tulburată de cocktailul zilnic de antidepresive. Deşi îşi poate păstra, încă, aparenţa aristocratică, Jasmine e un dezastru emoţional, lipsindu-i, în plus, capacitatea de a-şi asigura singură traiul. Jasmine începe să creadă că şi pentru ea există o speranţă când îl întâlneşte pe Dwight (Peter Sarsgaard), un diplomat care se îndrăgosteşte imediat de frumuseţea şi stilul ei sofisticat…

În acest colț din Blue Jasmine, alăturându-se unor astfel de dive fermecător dificile ca Penelope Cruz (“Vicky Cristina Barcelona”) și Judy Davis (“soți și soții”), este faptul că Thunder dramatic de la Down Under, Cate Blanchett. Swank și svelte în ce mai ciufulit Chanel, ea joacă un vedetă căzut în dizgrație, strămutate și cu totul deliranta Manhattan, acesta stil de viață de designer-marca implodes după mutarea în reducerea dimensiunilor San Francisco casa surorii ei.

În colțul opus este Brooklyn rasă Andrew Dice Clay in Blue Jasmine, că “80 de ani de epocă-spurcat Fonzie, ca Jasmine lui voinic albastru-guler ex-frate-in-law. Când Augie Clay a zdrobește în cele din urmă în speranța de a Blanchett lui Jasmine-de mult ca soțul ei intrigant de investiții, Hal (Alec Baldwin, la domiciliu, în mod slimeball slick), ruinat financiare Augie de vise, e ca și cum te uiți la Blanche DuBois și Stanley Kowalski Spar în un film Almodovar inspirat de greutățile de Ruth Madoff, soția escroc infam la stele.

O astfel de aiurit de turnare-grele pe tipuri mari galoot din filmul Blue Jasmine, cu un aspect de benzi desenate-of-the-momentul Louis CK-este doar unul dintre motivele amețitoare care Allen cele mai recente oferind anual zeilor cinema se simte mai substanțiale (un cuvânt de companie aruncat în jurul valorii de prin caracterul lui Blanchett) decât o parte din munca sa recenta. “Blue Jasmine” ar putea avea unele deconectări în departamentul de plotare, dar accentul pe minciuni ne si altii spun doar pentru a obține prin fiecare zi cutii un pumn relevant.

Blanchett fabulos merge mai sus și dincolo îndatoririle ca floarea ofilirea faux a titlului. Din ei axile scăldată de sudoare in timpul unei colaps deosebit de intens la ea senzualitate-fantă ochi Fermecatoare ori de câte ori Jasmine devine drum, actrita este un tur-de-forta Tornado colorat-blonda care o ridica fiecare întâlnire cu un membru al ansamblului estimabile filmului .

Practic in Blue Jasmine, câștigătorul Aussie Oscar, care tocmai se poate obține o șansă la un alt trofeu cu această performanță electric care face o femeie în esență josnice extrem de fascinant ca ea ocolește realitate la fiecare pas, face ceea ce alte câteva conduce Allen sunt capabili să facă: străpungă artificiu care de multe ori atarna peste filmele regizorului, mare parte din ea are de a face cu cadența de benzi desenate distinctiv al dialogului său. Aproape te face să uiți ce vizionați un film Woody Allen, mai ales atunci când scenele San Francisco descrie domeniile murdar ale orașului dincolo de sfera de capcane turistice din Blue Jasmine.