Bloodsport (1988) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Sport sângeros
Regia: Newt Arnold
Actori: Jean-Claude Van Damme, Donald Gibb, Leah Ayres
Anul: 1988
Gen: Drama, Biografie, Actiune
Durata: 92 minute
IMDB: 6.8

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

US Army Capitanul Frank Dux (pronunțat “Dukes”), antrenat din tinerețea sa în căile lui Ninjutsu de către Senzo Tanaka, onorează mentorul său luând locul fiului decedat Tanaka Shingo în Kumité ilegale turneu de arte marțiale. In timpul copilariei sale din Bloodsport – Sport sângeros, Dux și un grup de prieteni a invadat acasă lui Tanaka să fure o katana, dar el a fost reținut de Senzo și Shingo în timp ce încerca să se întoarcă katana la raft de afișare. Impresionat de sinceritatea Dux și lipsa de frică, Senzo avea să-l antreneze cu Shingo în domeniul științei marțiale. Ca urmare a decesului Shingo, Senzo a fost de acord să antreneze Dux ca membru al clanului Tanaka. Atunci când superiorii lui Dux să învețe din invitația lui la Kumite, ei refuză să lase să plece; în schimb, el merge dezertat, spune la revedere de la mentorul său și pleacă de la Hong Kong. Doi ofițeri CID, Helmer si Rawlins, sunt citați pentru a urmări în jos și arestarea Dux pentru dezertare in filme online Bloodsport – Sport sângeros.

După sosirea în Hong Kong, Dux se împrietenește luptator american Ray Jackson și Victor Lin, care devine managerul / legătura pentru Jackson și Dux din Bloodsport – Sport sângeros. Cei doi americani și apărarea campion Kumite Chong Li-un luptator cu un salbatic cu baleiaj-toate face prin prima zi a Kumite. Dux câștigă dușmănia Li după rupere recordul lui pentru cel mai rapid knock-out. Dux devine implicat cu jurnalistul american Janice Kent, care încearcă să investigheze Kumite, dar este șocat de violența. În a doua zi a turneului, Jackson este compensată împotriva Li. Cu toate că Jackson câștigă mâna de sus, el gloats în loc de finisare Li, care-l bate violent, punându-l în spital. Dux promite că va face dreptate Jackson. Kent încearcă să convingă Dux să se retragă din turneu, dar el refuză in filmul Bloodsport – Sport sângeros.

loading...

În ultima zi a competiției, Dux este încolțit de Helmer și Rawlins. Dupa ce a învins poliția locală, el promite să se renunțe la o dată turneul terminat. Dux avansează la turneul final pentru a face față Li, care și-a înstrăinat publicul prin uciderea adversarului său anterior remorselessly din Bloodsport – Sport sângeros. Dux este un dușman formidabil, astfel încât Li recurge la orbire-l cu o pastila de sare zdrobit. Dux folosește alte simțuri (așa cum Senzo l-au învățat) pentru a depăși handicapul și să forțeze Li să strige “Matte” (un strigăt de predare), devenind primul castigator occidental al Kumite. Apoi, el se întoarce în Statele Unite, cu ofițerii CID.