Blood Money (2012) Film Online Subtitrat

Regia: Gregory McQualter
Actori: Byron J. Brochmann, Alex Castro, Pauline Egan, Chia Hui Liu, Pitbull
Anul: 2012
Gen: Actiune, Thriller
Durata: 109 minute
IMDB: 3.2

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

De fapt, Blood Money amintește de unul dintre eforturile premium Mahesh Bhatt lui, NAAM, care a adus o schimbare in cariera lui Sanjay Dutt. O entitate non-U visează la un domiciliu ritzy, o viață bountiful, dar paseste pe calea greșită în urmărirea lui pentru a obține bogate. Dar asemănarea dintre NAAM și bani însângerați la concluzia că nu. Ca o chestiune de fapt, sânge și bani NAAM sunt la fel de diferite ca și cretă și brânză. În ceea ce privește complot, narativ și succesiunea de evenimente.

Directorul debutantă Vishal Mahadkar a avut o premisă de prindere pe o parte, dar ceea ce vine peste pe ecran este un potpuriu. Câteva absorbante, atenție hapsân momente … câteva hackneyed, încercate și testate materialul formulaic. Resultantly, Blood Money nu este nici nituire, nici absolut nimic deosebit. Ea plutește undeva între!

loading...

Blood Money narează povestea lui Kunal [Kunal Kemmu] și soția lui Arzoo [Amrita Puri], care se mută la Cape Town după Kunal procures un loc de muncă cu o firmă de diamant lider de export condusă de Zaveri [Manish Chaudhary] și fratele său [Sandiip Sikcand] . Avantajele postului include un conac de plus, o mașină swanky și, desigur, toate opulenta că banii pot procura. Treptat, Kunal se trezește prins în mijlocul unui alb conglomerate crimă guler structurat. Cum de el se luptă să iasă din ea formează restul acestei povești.

Protagonistul și emoțiile sale în bani însângerați sunt foarte relevante și abordabile. El își imaginează viața ca orice alt om. De fapt, orice persoană care aspiră să facă / viața ei superioară ar putea să se refere la pasiunea de acest tip. Cu toate acestea, după o inițiere extrem de absorbant, după stabilirea parcelei atât de bine în prima oră, filmul se clatina către porțiunile sale post-interval in filme online Blood Money. Tipul tipic din clasa de mijloc, dintr-o dată, începe stantare acoliții musculosi personaj negativ, dupa ce oferindu-le o urmărire bună. În ciuda faptului că a înjunghiat vicios. In mod neasteptat, dintr-o zonă credibilă, plauzibilă, filmul Blood Money se abate într-un tarif greu de-a absorbi culpabilitate masala, care se bazează pe eroism și intrepidness pentru a dovedi un punct. O culme convingător, în conformitate cu chintesența filmului, s-ar fi îmbunătățit doar impactul a doua oră. Doresc scriitorul a fost consecvent în păstrarea privitorul absorbit în orele următoare, de asemenea.