Blood and Bone (2009) Film Online Subtitrat

Regia: Ben Ramsey
Actori: Bob Sapp, Michael Jai White, Julian Sands, Eamonn Walker
Anul: 2009
Gen: Actiune, Drama
Durata: 93 minute
IMDB: 6.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Fostul condamnat Isaiah Bone este noua forță a luptelor de stradă din Los Angeles. După cinci ani petrecuți în închisoare, e gata să înceapă o noua viață. Dar atunci când îl doboară pe campionul local, șeful “mafiei” ce aduce teroarea pe străzile din LA, dorește să îl introducă pe Bone într-o serie de meciuri internaționale de mare miză. Refuzul lui Bone declanșează o confruntare explozivă între doi dușmani puternici, ce pun totul la bătaie. Totuși Bone intră în aceast gen de luptă, în încercarea sa de a îndeplini o promisiune făcută unui prieten mort.

Michael Jai alb a fost în unele filme decente, cum ar fi “Exit Wounds” și “Undisputed II”. A jucat Mike Tyson, a fost în al doilea “Testoasele Ninja”, film, și chiar are un credit de la “salvat de clopoțel” pe CV-ul său, și mă refer la real “salvat de clopoțel”, nici unul dintre acest “Noi Clasa de “sau” Colegiul Years “nonsens. “Black Dynamite” este chiar destul de minunat, iar el a fost în “The Dark Knight”. Ideea mea este că cariera White a fost interesant de spus cel mai puțin. Pentru un minut, el sa uitat gata să devină următoarea stea acțiune mare. Asta nu strecurat destul de afară, dar el a reușit să creeze o nișă frumos în direct spre piață video.

În timp ce alb a apărut într-o gamă largă de filme Blood and Bone, filmele sale de acțiune sunt pâinea și untul lui. Si “Blood and Bone” ar putea fi cel mai bun de buchet.

Pentru inceput, prima fotografie este un omagiu adus “Kung Fu”, alb de mers pe jos cu soarele în spatele lui, de tăiere o siluetă puternic pe ecran. Deci, chiar din poarta sunt pe cârlig. Sunt usor, eu nu sunt prea mândru să recunosc asta. Ceea ce urmează este genul meu preferat de film de acțiune. Badass. Scena următoare este Isaia Bone (alb) sfâșiere o bandă de asasini conduși de lupte de stradă legenda Kimbo Slice, într-o baie de închisoare.

Directorul Ben Ramsey și scriitorul Michael Andrews, stiu exact ce publicul vrea să vadă. Ei doresc să vadă lupte. Și luptă vei vedea.

O dată din închisoare, Blood and Bone însuși îl introduce în lumea interlopă-luptă strada din Los Angeles, ajutat de guralivul, dar promotorul lupta nivel scăzut, pinball (Dante Basco, Rufio din “Hook”). Osoase nu este doar încercarea de a face câțiva dolari, el are un plan bine definit, și implică într-un fel de James (Eamon Walker, “Oz”). James este un mare role care sa ridicat de pe străzi, dar el are aspirații mai mari. El se vede pe sine ca un domn de soiuri, ca sophisticate.