Blitz (2011) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Thriller
Producator(i): Nathan Parker, Ken Bruen
IMDB: 6,2
Regia: Elliott Lester
Actori: Jason Statham, Paddy Considine, Aidan Gillen

loading...

Un criminal în serie care vizează polițiști este în libertate în sud-estul Londrei. În cazul în care criminalul șutează două jandarmi de poliție din sânge rece și ciomăgește recent vaduva șef Inspector Bruce Roberts la moarte, vânătoarea de identitatea începe. Sergentul Porter Nash este transferat la filiala Sud East London poliției de a conduce ancheta, chiar dacă Nash este un outsider și pe scară largă ridiculizat de colegii săi ofițeri pentru a fi homosexual in Blitz. Spre surprinderea sa, el găsește un aliat putin probabil în hot-intitulat, detectiv aspru sergent Tom Brant, care are o istorie de incidente violente.

În timp ce ancheta este în desfășurare, PC Elizabeth Falls este vizitat de un prieten, un metal tânăr membru bande poreclit, care se teme gașca lui ar fi ucis de fapt pe cineva. Promițându-i să se uite în situația, contactele Falls detectiv inspector Craig Stokes, Blitz, care este de acord pentru a ajuta la în cazul în care Falls merge la o întâlnire cu el. Unul dintre informatori Brant lui, Radnor, punctele Brant și Nash către un om pe nume Barry Weiss, care recent lăudat despre setarea un câine de poliție pe foc, “pentru practica”. Deși Brant și Nash vizita plat Weiss “, ei nu pot găsi imediat orice semn împotriva lui. Brant nu recunoaște Weiss ca omul a batut intr-o lupta într-o sală de biliard cu un an mai devreme. Necunoscut la una dintre ele, Radnor decide să efectueze o investigație a propriei sale și descoperă în cele din urmă mașina aparent abandonat în cazul în care Weiss păstrează trofeele de ucide sale, in Blitz, confirmând că Weiss este criminalul.

Între timp, contactele Weiss un reporter de ziar, Harold Dunlop, pentru a vă asigura crimele sale obține destul de acoperire în presă. El promite să păstreze Dunlop actualizate despre crimele lui și declară că dorește să fie cunoscut sub numele de Blitz. Curând după aceea, Dunlop este, de asemenea, contactat de Radnor care este interesat de vânzarea de informații sa pentru un preț ridicat. Deși Radnor conduce Dunlop la Weiss “mașină, el este ucis de Weiss înainte de a putea dezvălui Weiss” nume. Dunlop alerte apoi poliția la masina, dar le este gol.