Blestemul regelui Midas (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Aventura, Fantezie, Familie
Producator(i): Christian Taylor , Matthew Huffman
IMDB: 5.4
Regia: Jonathan Newman
Actori: Michael Sheen, Lena Headey, Nigel Neill, Ioan Gruffudd

loading...

Un tânăr curajos pornește într-o călătorie magică pentru a-l salva pe fratele răpit și a-și găsi părinții. Mariah este un băiat obișnuit care nu știa ce mistere ascunde lumea până când familia lui dispare fără urmă. Mistere antice. Rău puternic. Și călătoria unui erou neînfricat printr-un tărâm fantastic plin de puteri și magie. Viața lui Mariah Mund, un băiat de 17 ani, este complet dată peste cap când părinții lui dispar și fratele său mai mic este răpit. Urmând mai multe indicii până la întunecatul hotel Prince Regent, Mariah descoperă un tărâm ascuns plin de creaturi care fură copii, secrete mortale și un artefact pierdut de mult timp care oferă bogății fără limite dar și o putere supranaturală devastatoare. Când în joc se află soarta lumii sale, și a familiei lui, Mariah va risca totul pentru a dezvălui blestemul cutiei lui Midas.

Mariah Mundi nu are de ales decât să se unească cu enigmaticul Will Caritate când familia sa este răpit de un inamic necunoscut. Aventura lor le duce la misterios și maiestuos Prince Regent, un hotel imens locomotive pe o mică insulă la mai îndepărtat îndemâna Imperiului. Mariah, cu ajutorul Caritate trebuie să descoperi secretele ale insulei pentru a găsi adevărul din spatele dispariția familiei sale, și pentru a preveni Otto Luger la obtinerea mâinile pe mistică și puternic Midas Box. Mariah si Felix participa la o prelegere de tatăl lor în British Museum. Doi bărbați străini intra la mijlocul curs, uimitoare tatăl lor. Băieții nu cunosc strecoare departe în muzeu pentru preocupări mai interesante. În timp ce Mariah mustră lui fratele mai mic Felix să se întoarcă la prelegerea el vine peste un om ciudat, căpitane Will Caritate (Michael Sheen).

Acest om chile de peste si se prăbușește la mijlocul conversație dezvăluind un cuțit și rană cerându-i să se părinții lui. După ce a fost avut tendinta de a, Will descoperă părinții lui Mariah că un Otto Lugar a găsit harta pentru a caseta de aur, el este aproape de a descoperi aceasta. Când singur cu Catherine, mama lui Mariah și Felix, el o prezintă cu două jumătăți de un medalion verde spunându-i să-i țină în siguranță. Catherine părăsește camera și când toți se întoarcă să vorbească mai departe cu scop caritabil, el a dispărut. Catherine pare să știe modul în care evenimentele se vor desfășura și în timp ce îmbrățișează băieții ei la revedere și de a le trimite acasă în fața lor plasează cele două jumătăți ale medalionului în fiecare din buzunarele lor. Băieții ajung acasă pentru a trezi mai târziu pentru a vedea că părinții lor nu sunt acasă și că oamenii necunoscuți sunt de rupere în casa lor. Cei doi băieți scape și dorm pe străzi până dimineața, în cazul în care sunt prinși pentru că a încercat să fure pâine și trimis la o casă de lucru pentru băieți Midas.

Căpitanul Caritate reapare și vine în ajutorul lor acolo, dar numai reușește să salveze Mariah în timp ce băiatul mai mic Felix este luată de către cei doi bărbați care lucrează pentru Lugar. Caritate știe că Otto a achiziționat în prezent un hotel de lux pe o insulă și, prin urmare caseta de aur este undeva pe insula. El trimite Mariah a lucra sub acoperire ca un slujitor în hotel și promite să se întâlnească mai târziu. Mariah întâlnește o femeie tânără, Sacha, care este un angajat acolo, de asemenea. Ei, senzație singur și de la locul unde sunt, lucrează împreună pentru a descoperi misterele hotelului și unde Felix este. Se rup din Midas, în biroul lui Lugar, și nu găsi multe artefacte antice și magice interesante, și să fure un pachet de cărți, precum și o pagină de jurnal din Otto despre caseta Midas. Ei citesc pentru a descoperi că, în cele mai vechi timpuri Midas folosit pentru prima caseta de bun ca ar putea vindeca pe bolnavi, dar odată ce oamenii au încercat să-l ia de la el a fost descoperit, de asemenea, de a distruge viața și să fie folosit ca o armă. Beat pe Midas puterea Sa ucis mulți și folosit cutia de rău.

Mariah si Sasha folosi apoi pachetul de cărți au furat pentru a găsi Felix in Midas. Cardurile au furat sunt de la o țigancă mort care a pus toată puterea ei în cărțile înainte de a muri a permite proprietarului de a pune o întrebare. Ei cer în cazul în care Felix este și dau seama că este pus să lucreze ca sclav săpat găuri în căutarea pentru cutia împreună cu alte câteva copii care au disparut din oras.

Otto le găsește și ia celălalt medalionul de la Mariah și găsește Midas Box. Otto forțează Mariah și Felix pentru a merge și adu cutia din interiorul un mormant stil egiptean în munte, la ridicarea cutiei un boobytrap este activat capcană Felix în camera cu apă turnare in.