Bless the Woman (2003) Film Online Subtitrat

Titlu original: Blagoslovite zhenshchinu
Gen: Drama, Erotice
Scenariu: Irina Grekova, Vladimir Valutskiy
IMDB: 6.7
Regizor(i): Stanislav Govorukhin
Actori: Svetlana Khodchenkova, Aleksandr Baluev, Irina Kupchenko

Binecuvânteze Femeia este director veteran (și Duma de Stat adjunct) Stanislav Govorukhin prima caracteristică, deoarece Sharpshooter a Voroșilov Regimentului 1999 a lui. La fel ca o mare parte din producția sa inca din anii 1960, Govorukhin cel mai recent film este un exemplu impecabil profesională a cinema gen, în acest caz melodramă. El a demonstrat comanda sa de genuri de ecran încă din 1966, cu filmul Bless the Woman de acțiune-aventură verticale, și a arătat ulterior priceperea de lucru în cadrul unor astfel de alte șabloane cinematice ar fi crima-dramă (Punctul de întâlnire nu poate fi schimbat, 1979) și chiar viol peliculă -revenge (Sharpshooter). Binecuvânteze Femeia arată, de asemenea înclinație continuă Govorukhin pentru utilizarea materialelor sursă literar; filmul este bazat pe romanul I. Grekova The hotel Manager, și urmează adaptări anterioare ale directorului astfel de lucrări variate ca Agatha Christie Zece mici indieni (1987), Tom Sawyer și Huckleberry Finn (1981), și Robinson Crusoe (1972).

Terenul Bless femeii se întinde pe o durată de plină de evenimente a istoriei sovietice: 1935-1957. Împreună cu art director Valentin Gidulianov și designerul de costume Regina Khomskaia, Govorukhin a recreat în mod convingător că punctele caracteristice fizice și vizuală a 1930-1950 de viață sovietic din Bless the Woman. În atenția detaliat la trecutul națiunii, filmul poate astfel, de asemenea, să fie plasat lângă trilogie de documentare istorice Govorukhin lui: Acesta nu este un mod de a trăi, 1990; Rusia Asta am pierdut, 1992; și The Great Revoluția penal, 1994.

Spre deosebire de aceste extrem de politizate de filme Bless the Woman dezvăluirile, cu toate acestea, să vă binecuvânteze loialitatea reprezentare primare ale femeii sunt estetice: ecranul melodramă. Narațiunea, iar aparatul de fotografiat, sunt concentrate de-a lungul pe eroina, Verochka, începând cu fotografii de deschidere ale ei emergente Venus-cum ar fi de la spuma mării. Cuvântul rusesc pentru Venus, de fapt – Venera – este evocat de nume având în vedere caracterul lui, Vera, care înseamnă “credință”. Rezultate legăturile asociative cu atât senzualitate iconic feminin (Venera) și valoarea mai abstract de credință mai mare (vera) indică doar ceea ce personifică fel de Feminitatea Verochka. viziunea Govorukhin lui Feminin ideală nu este unul deosebit de original in filme online Bless the Woman, dar el nu reușesc să combine erotic și sacru în moduri interesante, de exemplu un proces lent, prim-plan deplasare în jos a trunchiului goale Verochka timp ce ea dusuri care se oprește la nivelul abdomenului ei ca își dă seama că este însărcinată. Că Govorukhin este central în cauză aici cu experiența și semnificația fiind de sex feminin, în mod special o femeie rus al secolului 20, este, de asemenea, confirmată de titlu și dedicarea filmului: “Pentru a mamele si bunicile noastre.”

loading...

Filmul Bless the Woman este structurat sub forma unei serii de episoade din viața lui Vera, separate prin inserturi indicând data. Când ne-am so întâlnesc în primul rând, în 1935, Verochka este o veche viu de 17 de ani, cu mama ei, frate, soră și într-un sat mic la malul mării. Într-o dimineață, în stare proaspătă de la înot de zi cu zi, se intalneste Larichev, un colonel al Armatei Roșii, care este de 15, poate 20 ani în vârstă decât ea. Dupa doua întâlnire a acestora pe plajă, el informează-o el se va întoarce în două săptămâni, în scopul de a-i lua cu el și se însoare cu ea. Astfel începe un model de turneu militare și structură strictă comandă familiala care va defini viața căsătorit Verochka lui. În multe feluri, ea este în tradiția eroinele lungă suferință de literatură rusă și filme erotice Bless the Woman, eroine definită în primul rând de un grup de virtuți, cum ar fi ascultarea și loialitatea față de oameni, răbdare infinită și necondiționată sacrificiu de sine.