Blair Witch (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Adam Wingard
Actori: Wes Robinson, Valorie Curry, Corbin Reid, James Allen McCune
An: 2016
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Blair Witch

După ce descoperă o filmare care pare să prezinte experiența surorii lui în pădurea demonică Blair Witch. James pornește, alături de câțiva prieteni, către pădurea în cauză pentru a-si găsi surioara pierdută. La inceput grupul este plin de speranta , in special atunci cand o pereche de localnici ofera o actiune de ghizi prin padurea intunecata si lichidare. Dar noaptea fara sfarsit la poarta , grupul este vizitat de o prezenta amenintatoare. Incet, incep sa realizeze legenda care este toata prea reala si mai sinistra decat acestia si-au fi putut imagina

Filmul horror, a treia parte a seriei “The Blair Witch Project”, prezintă un grup de studenți care se aventurează într-o pădure din Maryland pentru a investiga dispariția surorii unuia dintre ei, un eveniment tragic pe care ei îl consideră legat de legenda vrăjitoarei din Blair.

Filmul regizat de Adam Wingard îi are în distribuție pe Valorie Curry, Callie Hernandez și James Allen McCune. Primul film, cu un buget de aproximativ 60.000 de dolari, a avut încasări de 250 de milioane de dolari în 1999, iar a doua parte, “Book of Shadows: Blair Witch 2”, lansată pe ecrane un an mai târziu, a totalizat 48 de milioane de dolari.

In anul 1999, “The Blair Witch Project”, realizat ceva care nu pare a fi posibilă doar 17 ani mai târziu. Internetul era încă destul de tânăr că un film ca acesta s-ar putea veni complet de nicăieri și să ia cu asalt lume. Noi nu au fost încă epuizate cu vanitate de film a găsit-secvențe video și “The Blair Witch Project” a devenit o experiență cu adevărat virale. Prin cuvânt ceva împărtășit-de-gură, în mod inevitabil, și pornit prin reacții negative.


Trailer Blair Witch