Blade 3 (2004) Film Online Subtitrat

Regia: David S. Goyer
Actori: Wesley Snipes, Jessica Biel, Ryan Reynolds
Anul: 2004
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Durata: 113 minute
IMDB: 5.9

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Instalarea este o continuare a filmelor Blade 3 Trinity anterioare. Vampirii duc un război pentru a infecta omenirea, iar cel mai puternic luptător împotriva lor este pe jumătate om, jumătate vampir lamă (Wesley Snipes). El a fost crescut din copilărie de Whistler (Kris Kristofferson), care a recunoscut capacitatea sa unică de a muta între două lumi, și este un războinic de temut, dar, în ciuda unor colegii de echipă, depășit numeric serios.

După cum “Blade 3 Trinity” se deschide, Vampire Nation și liderul ei Danica (interpretat de Parker Posey – da, Parker Posey) convinge FBI că Blade este responsabil pentru, dacă am auzit corect, 1.182 crime. “Ei duc o campanie de publicitate afurisit,” Whistler mormăie în acel mare Kris Kristofferson văzut-it-toate vocale.

loading...

Agenți înconjoară sediul central Blade 3 Trinity, care este spatiul tau film de acțiune de bază care combină atmosfera unui depozit cu o mulțime de podiumurile de prezentare și locuri înalte să cadă din și lucruri care explodează bine. Whistler se duce în jos de luptă (deși o pușcă pare retro, având în vedere SF arme în altă parte în film) și Blade este recrutat de urmăritori noaptea, care ajung la el prin fiica lui Whistler, Abigail (Jessica Biel). Ar fi fost prea mult. Presupun că, pentru a spera la mama lui Whistler.

Night Stalkers au informații că Vampire Nation caută original Dracula, deoarece pentru a răspândi virusul vampir “au nevoie de ADN-ul mai bine, au nevoie de sânge al lui Dracula.” ADN-ul superior de Dracula înseamnă că el poate opera de zi, spre deosebire de urmașii săi, care trebuie să opereze noaptea. Noțiunea că ADN-ul se degradează sau se diluează într-un fel de-a lungul secolelor zboară în fața a ceea ce știm despre spirala dublă, dar care are nevoie de știință atunci când știi ce e bine? “Au găsit Dracula în Irak în urmă cu aproximativ șase luni”, ne învață, dacă asta nu este o linie dreaptă, nu sunt pe Jon Stewart din Blade 3 Trinity.

Dracula este un tip kinduva in Blade 3 Trinity. Jucat de Dominic Purcell, el nu este vampir ta obișnuită în rochie de seară cu canini supradezvoltate, ci o creatură a cărei ADN pare să fi fost infectate cu virusul de la Hollywood efecte monstru. gura lui și fața inferioară se desfășoară într-o serie de colți tot mai infioratoare si suchlike, pana cand el arata ca o lovitură cana de original “Alien”. El nu suge sânge, el aspiră.

Parker Posey este o actrita, am avut întotdeauna afecțiune pentru, iar acum este amestecat cu admirație crescută, pentru modul în care ea soldați printr-un rol imposibil, rânjind ca bun sportul este. Jessica Biel
devine prima eroina a unui film cu vampiri pentru a asculta iPod-ul ei în timpul slayings.That lui o scuză pentru a obține coloana sonoră de Ramin Djawadi și RZA în film, cred că, deși sper că descărcat de pe iTunes Store și nu este pirat pe partea de sus a fi vampir.

Vampirii din acest filme online Blade 3 Trinity uita-te la fel de usor de a ucide ca ghouls în “Dawn of the Dead”. Ei au o modalitate de brusc fizzing în sus, în scântei electrice și apoi se prăbușește într-o grămadă de cenușă. Una din armele folosite împotriva lor de noapte stalkers este un dispozitiv de sabie de lumină, care este, și eu sunt sigur că am acest drept, “pe jumătate la fel de fierbinte ca soarele.” Comuta pe unul dintre acei copii și te-ai zap nu numai vampiri, dar British Columbia si o mare parte din Alberta si Washington de stat.