Blade 2 (2002) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Groaza, SF
Producator(i): Marv Wolfman, Gene Colan
IMDB: 6.7
Regia: Guillermo del Toro
Actori: Wesley Snipes, Kris Kristofferson, Ron Perlman

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Filmul Blade 2 este o îmbunătățire a “Blade” (1998), care a fost destul de bine. Încă o dată, stele Wesley Snipes ca eroul Marvel Comics, care este pe jumătate om, pe jumătate vampir. El a fost crescut din copilărie de Whistler (Kris Kristofferson), un vânător de vampiri care au păstrat vampirismul Blade sub control, și l-au antrenat să lupte împotriva Nosferatus. Timpul a trecut, Whistler a fost capturat de vampiri și plutește inconștient într-un rezervor de stocare în timp ce sângele lui este recoltat, iar lama prowls pe străzi în războiul său singuratic.

Unul creaturi de noapte acrobatice cu ochii roșii strălucitori invada spațiu din filme online Blade 2 și să se angajeze într-o luptă violentă, care se dovedește a fi în întregime gratuit, pentru că, după ce elimina măștile să se dezvăluie ca vampiri – un războinic feroce și un prunc Foxy – ei doresc doar pentru a transmite un mesaj: “ai fost cel mai rău dușman al nostru Dar acum există ceva pe străzi mai rău decât tine.!” Acest lucru mi-a amintit de noaptea lui O’Rourke când McHugh întrebat pe tipul ăsta de ce a purtat arma, iar tipul a spus că a trăit într-un cartier periculos și McHugh a spus că ar fi mai sigur dacă sa mutat.

loading...

Vampire Nation este atacat de o noua rasa de vampiri numit Reapers, care beau sângele atât la oameni cât și vampiri, și sunt nesățios. Blade 2, care este atât umane, cât și vampir, este ca o masă echilibrată. În cazul în care Reapers nu sunt distruse, ambele curse vor muri. Această știre este transmisă de un lider vampir al cărui creier poate fi văzut slab printr-un albastru translucid de plastic coajă de lumină, mai multe dovezi ale influenței de proiectare a iMac-ului original.

Blade 2 și Whistler (acum salvat din rezervor și reînviat cu o “injecție retro-virus”) se alăture vampiri în acest război, care nu este lipsită de riscuri, pentru că, desigur, dacă secerătorii sunt distruse, vampirii se vor întoarce pe ele. Există o linie de poveste, cu toate acestea schițat mai repede, pentru a sprijini pasajele de acțiune pură, inclusiv scene de lupta asistată de calculator de stimulare uimitoare și agilitate. Snipes joacă încă o dată lama nu ca un super-erou încrezător, dar ca un copil o dată confuz, care a fost ridicat pentru a fi bun la locul de muncă lui și nesigur cu privire la identitatea sa. El este atras de vampir Nyssa (Leonor Varela), dar simțim o relație între o creatură a nopții și Blade, cunoscut sub numele de Daywalker, este mai devreme sau mai târziu, va avea ca rezultat argumente asupra programului lor de lucru.

Secerătorii sunt capodopere ale acestui film Blade 2. Ei au toate ceea ce arata ca o cicatrice jos centrul lor bărbii. Prima dată când vom vedea unul, aparține unui donator care și-a transformat până la o bancă de sânge din Praga. Acest lucru nu este genul de banca de sânge pe care doriți să obțineți următoarea transfuzie de la. Ea are un bug Zapper agățat de perete, și un beat vechi, care spune că poate aduce chiar și în pahare de sânge din afară și vor să le cumpere.