Blade (1998) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Groaza
Producator(i): David S. Goyer
IMDB: 7.1
Regia: Stephen Norrington
Actori: Wesley Snipes, Stephen Dorff, Kris Kristofferson

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

“Blade”, cu Wesley Snipes ca un ucigas de vampiri, care este angajat într-un Armaghedon pentru posesia Pământului, este un film care gustă stilul vizual ridicat. Acesta folosește unghiurile extreme ale camerei, costume bizare și seturi, umbrele exagerate, tăierea încrezător între fotografii lungi și closeups extreme. Ea trântește inainte in imagistica pura viscerală.

Bineînțeles că oricine participă la răbdare film în speranța unei linii de poveste motivată va fi dezamăgit. Mai bine să-l văd în termeni de carte de benzi desenate, ca un episod dintr-un master-mit, în care chiar și confruntarea cea mai cataclismic nu este destul de sfârșitul lucrurilor, pentru că trebuie să existe o altă problemă luna viitoare. Poveste, cum ar fi atât de multe mituri comice, implică oameni obișnuiți care sunt conectate printr-un super-erou pentru un univers oculte care se ascunde sub realitate – sau, după cum spune un doctor blade tânăr om, “Lumea în care trăiești este doar acoperite cu zahăr topping. Nu există o altă lume sub el – lumea reală “Blade, bazat pe un erou Marvel Comics, este interpretat de Snipes ca un om la granița dintre om și vampir. Povestea de inițiere Blade: mama lui a fost mușcat de un vampir în timp ce gravidă, infectarea copilul ei, care locuia în stradă până când a fost adoptat de un om pe nume Whistler (Kris Kristofferson), care masterminds un război singuratic împotriva vampirilor. Acum Blade, a ridicat la maturitate, este vârful de lance al bătăliei, ca și vampiri răspândit influența lor prin marile orașe. Unul dintre motivele lor șef de colectare: secret după orele de cluburi de dans, unde victimele sunt atrași de promisiunea de fiori interzise, ​​doar pentru a fi mușcat și convertit.

loading...

Filme online Blade este construit în jurul unei serii de scene de acțiune majore; prima are o actualizare a unui vechi prieten din anii 1970, Hong Kong filme, ghilotina care zboară. Acesta este un bumerang cu muchii de cuțit care se învârte, felii și se întoarce la proprietarul său. Foarte îngrijite.

Dr. Karen blade se confruntă cu Jensen (N’Bushe Wright), un specialist în sânge, care a fost muscat de un vampir ars rău adus pentru tratament de urgență. Poate să fie salvat? El o întoarce la laborator secret Whistler pentru o injecție de usturoi lichid, care-i va da o șansă de luptă. Lama însuși trăiește sub o amanare de zi cu zi; serul lui Whistler îl păstrează pe latura umană, cu toate că el poate fi construirea unei rezistențe la ea.

Înveșmântat împotriva lamei sunt forțele Vampirismo, reprezentată de său arc-inamic Deacon Frost (Stephen Dorff), care este, de asemenea, pe jumătate om, pe jumătate vampir, care visează la o revoltă vampir finală împotriva oamenilor, și cucerire a lumii. rivalul său în lumea vampirilor este Dragonetti (Udo Keir), un vampir pur, care preferă actualul aranjament sub care vampirii controlează în secret organizații cheie pentru a proteja interesele lor.

Există o mulțime de mitologie care stau la baza planurilor Frost, inclusiv evocarea unui zeu vampir antic, care se pot întoarce să conducă creaturile în cucerirea lor finală. Setarea pentru scena culminantă este un templu vampir fantasmagoric în cazul în care lama trebuie să riște totul într-o confruntare titanică.