Blackadder’s Christmas Carol (1988) Film Online Subtitrat

Regia: Richard Boden
Actori: Rowan Atkinson, Hugh Laurie, Jim Broadbent, Miranda Richardson, Robbie Coltrane, Tony Robinson
Anul: 1988
Gen: Comedie
IMDB: 8.0/10 din 4210 voturi

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Uitându-mă în căutarea pentru versiunea 1974 a Negre Moș când am dat peste acest descoperire incredibilă. Când m-am uitat la titlu și exprimate, am renuntat tot, da chiar și micțiune dimineață ar trebui să aștepte. Fiind familiarizat cu seria BBC Blackadder, am avut nici o idee ce am fost în pentru Blackadder’s Christmas Carol. Am suspectat că ar fi destul de amuzant, dar am avut nici o bănuială de ilaritate, care ar rezulta din 43 minute de geniu pur. Cuvinte simple nu pot face acest lucru predarea bizar de o justiție Christmas Carol, dar voi încerca, a fost pur și simplu unul dintre cele mai amuzante piese de TV am privit vreodată.

loading...

Patruzeci și cinci de minute mai târziu tot ce m-am gândit au fost cele mai bune parodii de Craciun au fost suflate în totalitate departe de acest scandalos hilar și scintillatingly obraznic BBC ia pe anii Dicken clasic. După cum ați ghicit, linia de poveste a fost complet eviscerat, Ebenezer Blackadder fiind un fel și proprietar generos al unui magazin mustață, și o marcă de ușor pentru fiecare chisler și moocher jur. Aceste caricaturi ale turnat asupriți original Dicken au fost să-l stripping repede de toate profiturile sale și cadouri de Crăciun și bunătăți. După o vizită fantomatic de la Duhul tuturor Crăciunuri, Ebenezer a dat seama că băieții frumos termina ultima, a fost “răscumpărat” și sa transformat în nonconformistul-medie Scrooge că știm cu toții și dragoste.

După cum s-ar putea imagina in Blackadder’s Christmas Carol, umorul în acest episod TV a fost ras clare și destul de moarte cu jocuri de cuvinte și sancționarea-unul garnituri, si livrate cu tir cu arcul v-ați aștepta de la un astfel de distributie stelara. Desigur, nimic nu a fost sacru aici și înainte de spectacol a fost de gând bun, Isus, Dumnezeu și de Crăciun se ia chiar în cotletul. Blasfemia este inexorabil, tumultuos și continuă. Înainte de toadie Ebenezer lui Baldrick a terminat descrie modul plecase Redare Nașterea, Isus copil a murit și a fost înlocuit de un câine nesterilizați numit la fața locului, care se pare că a mers sălbatic pe ceilalți câini îmbrăcați în lână, jucând animale păstorului. Crezi că este lipsit de gust și? Devine mai rău, sau mai bine în funcție de perspectiva ta.

O apreciere de dornici de umor britanic si istorie este util, dar nu este absolut necesar să se bucure de bine această capodoperă de Crăciun in Blackadder’s Christmas Carol. După cum ați ghicit deja, nimic nu este sacru ca Dumnezeu, Isus, British Royalty, orfani, de “Scratchits” cu Tiny Tim (satirizat ca Tiny Tom), și chiar Spiritele Crăciun-l ia chiar în partea din spate de la Mr. Bean la lui cele mai bune.

Distributia Blackadder’s Christmas Carol de sprijin este magnific, dar, desigur, Rowan Atkinson este super-star al umorului ireverențioasă și el nu a fost niciodată mai bine decât în ​​acest episod de Crăciun. Hugh Laurie strălucește ca lumina în mocasini Prince George, Stephen Fry este minunat în mai multe rolurile sale in filmul Blackadder’s Christmas Carol, precum și, dar cel mai bun rol de sprijin a trebuit să meargă la spiritul Craciunului, Robbie Coltrane. El pricepere joacă un Spirit supra-a lucrat bucuros pentru a lua o pauză de la care se ocupă cu diverse avari și skinflints că, de obicei, este blocat cu răscumpărarea timpul sezonului de Crăciun. În loc de cifra de impunere în celelalte clasice Christmas Carol Dickens, el devine pierdut pe unele Gin britanic sau cum, urcă în pat cu Ebenezer, și dezvăluie-i cum el a mers prost cu a fi domnul Nisa Guy. Strămoșii Blackadder ai secolului al 17-lea și al 16-lea sunt la fel de nemilos ca au venit și Ebenezer este impresionat de rezultatul proiectat sale viitoare Crăciun și decide să întoarcă tabelele de pe hoardele mooching care l-benzilor anual de profiturile sale și a bunurilor de Crăciun.

Scenele Blackadder’s Christmas Carol futurist cu Baldwin și apoi Mr. Bean în cureaua de piele sunt scene care nu trebuie să fie uitate, asa ca du-te la Netflix, înscrieți-vă pentru a fi judecat liber, și urmăriți acest unul dintre un fel, perversiune minunat al anilor Dicken clasic . Există o poftă de mâncare inteligent la sfârșitul anului, așa ma uit la ea, niciodată nu vei regreta, acesta este sfârșitul tuturor toate realizate pentru televiziune pantaloni scurți de Crăciun in Blackadder’s Christmas Carol.