PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Black Dynamite (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Scott Sanders
Actori: Arsenio Hall, Tommy Davidson, Phyllis Applegate
An: 2009
Gen: Actiune, Comedie
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Black Dynamite

Black Dynamite este povestea legendei afro-americane Black Dynamite. Omul care i-a ucis fratele pompează acum heroină în orfelinatele din cadrul comunității unde el a trăit toată viața. Black Dynamite este ager, știe kung-fu și nimeni nu îl întrece în ceea ce știe cel mai bine să facă. Să îi bată pe toți cei care trăiesc în afara legii. Toate femeile îi cad la picioare, inclusiv CIA-ul are mare nevoie de ajutorul lui. Fiind dispuși să facă orice ca să îl racoleze pentru o misiune importantă. Black Dynamite este singurul care se poate lupta cu acest mafiot, în acest oraș ale cărui străzi sunt înnecate în sânge.


Trailer Black Dynamite


Review Black Dynamite

În anii ’70, Black Dynamite, un veteran al Războiului din Vietnam şi fost ofiţer al CIA, jură să cureţe străzile de „mizeria” pe care o împrăştie traficanţii de droguri. Si gangsterii după ce fratele lui mai mic Jimmy a fost ucis de o organizaţie obscură. O’Leary, fostul partener din armată şi CIA al lui. Il readuce în agenţie pentru că nu doreşte ca acesta să pornească o misiune de răzbunare pe cont propriu şi să devină un fel de justiţiar solitar.

În timp ce încearcă să desluşească iţele uciderii lui Jimmy, el descoperă că fratele său lucra. De fapt, sub acoperire chiar pentru CIA. Mai mult decât atât. Black Dynamite mai descoperă şi faptul că organizaţia respectivă umple orfelinatele populate de copiii de culoare cu heroină. El declară război deschis traficanţilor de droguri locali şi curăţă cu succes străzile, câştigând totodată afecţiunea Gloriei. O activistă de culoare ce lucrează la orfelinatul local.

Când află că guvernul este implicat în acest cerc al drogurilor, el fură servieta ce aparţine unui congressman corupt pe nume James în care se află detalii despre transporturi ilegale către un depozit. El şi echipa lui dau buzna în acel depozit pentru a captura un mare transport. Ei află despre o operaţiune ultra secretă denumită „Code Kansas”, dar nu găseşte nicio urmă de droguri în depozit. El se îndreaptă apoi către Kung Fu Island, acolo unde descoperă că un mai vechi duşman de-al lui este responsabil cu răspândirea acestui drog printre tinerii de culoare.