Birkebeinerne (2016) Film Online Subtitrat

Alt titlu: The last king
Regia: Nils Gaup
Actori: Anders Dahlberg, Åsmund Brede Eike, Elg Elgesem
An: 2016
Genuri: Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 6.2
Durata: 99 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Trailer Birkebeinerne (2016)

Sinopsis film Birkebeinerne (2016)

In filmul Birkebeinerne suntem in anul 1206 unde are loc un razboi civil. Fiul regelui pe nume Håkon Håkonsson, pe care toti il doresc mort, este pazit in secret de doi oameni. Filmul este o poveste ce a schimbat cursul istoriei tarii.

Recenzie film online Birkebeinerne (2016)

M-am întors de la cinema după ce a vizionat filmul norvegian istoric Birkebeinerne, regia Laponă Nils Gaup (cunoscut anterior pentru Pathfinder și Rebeliune Kautokeino).

Omule, am fost atât așteaptă cu nerăbdare acest film. Este atât de rar încât Norvegia face un film istoric propriu-zis, iar când facem, este, de obicei, doar centrată în jurul anilor 1940 sau 1950, niciodată nimic antic. Până în prezent, adică.

În primul rând, un pic de backstory, deoarece știu că cele mai multe dintre observatorii mei nu sunt norvegiană.

Povestea este o parte foarte importantă și bine-cunoscute din istoria Norvegiei. În 1206, Norvegia a fost în criză politică cu un război civil întâmplă, în timp ce Danemarca a fost, de asemenea, încearcă să cucerească Norvegia.

Regele norvegian a fost asasinat. După cum sa dovedit, regele a avut o aventură cu o femeie pe nume Inga, iar fiul ei de copil Håkon Håkonsson a fost ultimul moștenitor de drept al tronului.

Ca atare, forțele daneze încercau să vâneze copilul în jos și să-l omoare, astfel încât acestea să profite de pe tron ​​și așa biserica catolică ar putea ajunge în cele din urmă un punct de sprijin adecvat în Norvegia, care era încă oarecum rezistent la biserică. În scopul de a asigura viitorul țării, drojdia societății norvegian de soldați cunoscut sub numele de Birkebeinerne.