Birdman (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama
Producator(i): Alejandro González Iñárritu, Nicolás Giacobone
IMDB: 7.8
Regia: Alejandro González Iñárritu
Actori: Michael Keaton, Zach Galifianakis, Edward Norton, Emma Stone

loading...

Sinopsis Birdman (2014)

Celebru odinioară pentru interpretarea unui popular supererou, actorul Riggan Thomson (Michael Keaton) vede cum dispare încet-încet din amintirile fanilor. Într-o încercare disperată de a reatrage atenția și de a simți, o dată în viață, că realizează ceva apreciat atât de colegii de breaslă, cât și de publicul larg, Riggan plănuiește o piesă pe Broadway. Pentru a reuși, bărbatul trebuie să-și ignore egoul supradimensionat, mai ales dacă vrea să-și readucă aproape și familia…


Trailer Birdman (2014)


Review Birdman (2014)

BIRDMAN sau Virtutea neaşteptată a ignoranţei este o comedie neagră care spune povestea unui actor, Riggan Thompson (Michael Keaton), faimos pentru interpretarea rolului unui supererou emblematic, care întâmpină dificultăţi în montarea unei piese pe Broadway. În zilele dinaintea premierei, el se luptă cu propriul orgoliu şi încearcă să îşi recapete familia, cariera şi pe sine însuşi. Riggan speră că, promovând o piesă nouă şi ambiţioasă pe Broadway, îşi va revitaliza.

Printre altele, cariera compromisă. În multe privinţe, e o mişcare profund nesăbuită, dar fostul supererou al marelui ecran speră că riscul artistic pe care şi-l asumă îi va aduce legitimitatea ca artist şi le va dovedi tuturor, inclusiv lui însuşi, că nu e doar o fostă glorie hollywoodiană.

Când mai sunt câteva zile până la premieră, actorul principal al producţiei lui Riggan. Este rănit într-un accident bizar în timpul repetiţiilor şi trebuie înlocuit rapid. La sugestia actriţei principale, Lesley (Naomi Watts) şi la îndemnul producătorului lui, Jake (Zach Galifianakis). Care îi e şi cel mai bun prieten, Riggan îl angajează fără prea mult entuziasm pe Mike Shiner (Edward Norton), un personaj imprevizibil, care însă poate asigura vânzări mari de bilete şi recenzii elogioase pentru piesă. În vreme ce se pregăteşte pentru debutul piesei, Riggan trebuie să le facă faţă iubitei sale.